DOWNLOAD LATEST VERSION Here

Discussion in 'Civ4 - Rhye's and Fall of Civilization' started by Rhye, Jul 8, 2006.

  1. onedreamer

    onedreamer Dragon

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    6,580
    Location:
    Torino - Italia
    go to the Civ4 directory (the default one is C:\Program Files\Firaxis\Civilization 4) , search for \Beyond the sword\Mods sufolders, you will find there a new subfolder called Rhye's and Fall of Civilization. Delete it, and extract the archived 1.184 version in the same directory (Beyond the sword\Mods). To do it, move the file you downloaded in this directory, right click it, and choose the option "extract here".
     
  2. Opferlamm

    Opferlamm Prince

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
    @Rhye

    can you please update the first post whenever you upload a new version, so that we can see that there is a new version avaible.

    thank you
     
  3. Hangly Man

    Hangly Man Warlord

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    247
    Sorry if it's been reported already, but I'm getting that bug again playing the Maya were I start with naught but a single catapult in antarctica.
     
  4. Hangly Man

    Hangly Man Warlord

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    247
    Actually holy cow, I've got all kinds of bugs! No one spawns after 4000 BC!
     
  5. Zagoroth

    Zagoroth Prince

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    552
    Hangly Man I have the same problem with the catapult in Antarctica. However I thought it was a side effect of my failing to modify them. The second bug I got however when one of the python files became compatibility files in Vista. This changed its location, even though it was technically inside the python folder.
     
  6. JujuLautre

    JujuLautre Deity

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    3,112
    Location:
    Kansai, Japan
    I had this one time too, I think I made some mistake while updating my BTS; you could try to remove the RFC folder and put it back again from the newest download (and check you have the correct patch)
     
  7. Hangly Man

    Hangly Man Warlord

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    247

    I think that's probably it.
     
  8. civ_king

    civ_king Deus Caritas Est

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    16,368
    any ETA on the next version?
     
  9. Rhye

    Rhye 's and Fall creator

    Joined:
    May 23, 2001
    Messages:
    9,723
    Location:
    Japan / South America
  10. blizzrd

    blizzrd Micromanager

    Joined:
    Dec 27, 2005
    Messages:
    3,738
    Location:
    Melbourne, Australia
    :goodjob: :goodjob:
     
  11. zabojcaslayer

    zabojcaslayer Chieftain

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1
    Location:
    Kwidzyn, Poland
    You can add "Zarezerwowane" which means "Reserved" in polish :p Keep rockin with this mod :D
     
  12. The Turk

    The Turk Deity

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    2,216
    Gender:
    Male
    Location:
    Canada
    1 to 5 days and the next version will be out? But anyways I was wondering if its possible to maybe for the next version create a type of protestensim that spreads in northern europe like the plauge does in the game now, without having to remove judaism completely. Or you could do that with an ancient religion like zorastriaism or ancient babylonian/ Egyptian religion, and just like the plauge you could have it end with the founding of judaism or christianity or islam in that city, is this possible because I would really like to see this be put into action:)
     
  13. Zagoroth

    Zagoroth Prince

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    552
    Rhye said "one to five days," fifteen days ago. He already released the new patch 1.186.
     
  14. laxpimpj

    laxpimpj Chieftain

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    56
    Hey, I could use some help.

    So, I have been playing the oldest version of BTS rhye's since I installed the game. I had never updated the original software. Today I downloaded and installed the 3.17 patch for BTS. I checked to make sure Rhyes worked, it did. I deleted it and then installed the latest rhye update from the first page (95 mb). Tried to load the mod again and it just freezes. I reverted back to the original rhyes that came with the BTS update and it is working just fine. Anyone have any idea what the problem could be?
     
  15. Opferlamm

    Opferlamm Prince

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
    you need BtS 3.19 for the latest version
     
  16. laxpimpj

    laxpimpj Chieftain

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Messages:
    56
    Thanks for the quick reply,
    anyone have a copy of 1.184 handy, or whatever worked for the last update. I really don't have the bandwidth to d/l another official patch at my current locale.
     
  17. deanej

    deanej Deity

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    4,859
    Location:
    New York State
    Why did you install 3.17 instead of the latest in the first place? These days there really isn't any reason to run 3.17 any more.
     
  18. redwytche

    redwytche Chieftain

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Messages:
    59
    There is alot of people who cant use the new RFC because the new BTS patch fails to install.
    Unfortunately there is little support for them.
     
  19. Sam767

    Sam767 Chieftain

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    32
    Got a bug wherein I used World Builder to build a city for England and it automatically became Taoism's Holy City. Also, a little while later, a corporation was randomly added to Rangoon, in 1050.
     
  20. Sam767

    Sam767 Chieftain

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    32
    I patched BTS just fine. Normally, I can't see my Rhys and Fall folder in BTS/Mods. I downloaded the latest version and put it in there, but it didn't have any effect. I also copied it into CustomMods, and every time I try to load RFC now it crashes.
     

Share This Page