1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

DOWNLOAD LATEST VERSION Here

Discussion in 'Civ4 - Rhye's and Fall of Civilization' started by Rhye, Jul 8, 2006.

  1. AjvazDedo

    AjvazDedo Chieftain

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    4
    I have a big problem with the latest 1.186 rfc update. Every time i play the game crashes after some time of playing, an hour or more.There is no specific action that i do that trigers the crash, it just happens almost every time i play.
    Does anyone else have similar problem.
     
  2. Opferlamm

    Opferlamm Chieftain

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
    check the temperatures of your pc it sounds like an overheating problem, dust off the fans
     
  3. AjvazDedo

    AjvazDedo Chieftain

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    4
    OK i'll check the fans,but the thing is this didn't happen before,i played almost all the rfc updates through the years and this is the first time that civ crash almost everytime i play, that didn't happen befor,and one more thing, not a bug but when a new civilization appears(let say I play with greece and persia,arabia or turkey spawn war is declared even if i agree to flip).
     
  4. AjvazDedo

    AjvazDedo Chieftain

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    4
    Just to add that i have rolled back to version 1.185 and i dont have any problems. it runs without crashing so i think something is wrong with the latest update.
     
  5. blizzrd

    blizzrd Micromanager

    Joined:
    Dec 27, 2005
    Messages:
    3,738
    Location:
    Melbourne, Australia
    It's been working just fine for me and just about everyone else in this forum. My guess is actually that something at your end is the issue.

    Are you using any other mods, such as Varietas Delectat for instance? There have been some reports that the Varietas Delectat graphics mod has been proving incompatible with RFC 1.186.
     
  6. AjvazDedo

    AjvazDedo Chieftain

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    4
    No only other mod that i have instaled from the internet is Rise od Mankind.
     
  7. serb_pagan

    serb_pagan Chieftain

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    13
    Location:
    SERBIA
    does all new features and upgrades work if i install only last 1.186 updateinto RFC folder? i mean, if i do not install oldest updates, like 1.185. ? is it necessary to install older upgrades to play a full upgraded game??
     
  8. Opferlamm

    Opferlamm Chieftain

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
    delete or rename your old RFC-directory, than extract the latest mod, that´s the best for a clean install.
     
  9. serb_pagan

    serb_pagan Chieftain

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    13
    Location:
    SERBIA
    tnx dude :goodjob:
     
  10. Opferlamm

    Opferlamm Chieftain

    Joined:
    May 24, 2006
    Messages:
    311
    Location:
    Oldenburg, Germany
    I found it on my computer, you can download it here

    http://rapidshare.com/files/276005298/RFCB1184.zip
     
  11. s91by

    s91by Chieftain

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    4
    I keep having problems, I have downloaded the latest version of Rhye's and Fall, and deleted the current folder for it and extracted the new DL to the folder. My version of BTS was 3.17 PRIOR to my extraction, and now every time i load the mod, the game crashes.

    Why is this? Help?
     
  12. JujuLautre

    JujuLautre Chieftain

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    3,112
    Location:
    Kansai, Japan
    The latest version is for BTS 3.19. You need to update to the latest BTS patch if you want to play the latest RFC.
     
  13. s91by

    s91by Chieftain

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Messages:
    4
    wow. I need to stay caught up. Ahaha
     
  14. PPQ_Purple

    PPQ_Purple Techpriest Engineer

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    2,627
    I have the old version on my PC if you tell me how to upload it to you I will.
     
  15. GretalHat

    GretalHat Chieftain

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Messages:
    12
    I must be such a noob...

    I have Vista, and the Program Files\Civ4\Beyond the Sword\MODS path doesn't work for me. Help please.
     
  16. PPQ_Purple

    PPQ_Purple Techpriest Engineer

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    2,627
    Right click on your CIV BTS shortcut and click Properties, than read what is writen in the box next to the words: Start in
     
  17. chazbedlam

    chazbedlam Chieftain

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    2
    I had RFC on my computer several months ago, but had some trouble with my hard drive and have had to reinstall everything. I just sat down to get this mod back, saved it to my desktop, extracted it, and moved it to the mods folder inside civ 4. However, Civ 4 refuses to recognize the mod. It gives me this "rfc1986 is not a valid mod - ignoring" error when I attempt to load a saved game. When I load the mod and attempt to start a new one, it simply loads a traditional civ game. I'm really starting to miss that "Shine on You Crazy Diamond" intro. Would anyone know what I'm doing wrong?

    I'm running Civ 4 vanilla v1.74
     
  18. JujuLautre

    JujuLautre Chieftain

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    3,112
    Location:
    Kansai, Japan
    I'd say you messed up with the folders. In you MOD folder, the next one should Rhye's and Fall (or something similar), not rfc1986. I would say, search for the correct folder inside the rfc1986 folder, and put it directly into the MOD folder.
     
  19. johny smith

    johny smith Chieftain

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    2,273
    Are the SDK file available somewhere to download?
     
  20. deanej

    deanej Chieftain

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    4,859
    Location:
    New York State

Share This Page