1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Earth 34 civs 124x68

Discussion in 'Civ4 - Pre-made Maps' started by marx&engles, Oct 5, 2007.

  1. GeorgeT

    GeorgeT Chieftain

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    33
    Location:
    Cardiff, Wales
    .....
     
  2. Hartassen

    Hartassen Chieftain

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    1
    Where do you find that?
     
  3. sjav

    sjav Chieftain

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    2
    Hi All,

    Just a little question. I wanted to scenarize slightly this mod. The idea is to divide earth into two teams of 17 mixing geographically nations (i.e. each nation more or less surrounded by enemies). Then put everybody at war. The problem is some civs are spawn with scouts instead of warriors. These civs just get crushed in the 4-5 first rounds which just makes the thing uninteresting.

    I didn't find the setup so that everybody gets a warrior at the beginning.

    Thanks for your help.
     
  4. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    29,793
    Location:
    Germany / Netherlands
    That can't be done with a scenario, that needs a mod.

    All civs which start with hunting get a scout, if i remember that correctly.
     
  5. sjav

    sjav Chieftain

    Joined:
    Oct 8, 2010
    Messages:
    2
    You remember well. To make it simple I'll just change Tech_hunting to anything else for these civs and everything will be good.

    Thanks a lot.
     
  6. Jarlaxe Baenre

    Jarlaxe Baenre Secular Humanist

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,730
    Location:
    Calgary, Alberta, Canada
    Or add a new tech after hunting that enables scouts.
     
  7. G-Max

    G-Max Chieftain

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    2,556
    And we shall call it... compass.
     
  8. Charlesbusa

    Charlesbusa Chieftain

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    109
    Won't start, it crashes when I try to load it.

    I have 3.19, has it been updated for 3.19 yet?
     
  9. Aboikos

    Aboikos Chieftain

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    15
    Location:
    Denmark
    And this I wonder also...? Could someone be pursuaded to answer?
     
  10. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    29,793
    Location:
    Germany / Netherlands
    The first post says it's 3.17, and there's nowhere 3.19 mentioned, so i guess it hasn't been updated.
     
  11. rsadiwala95

    rsadiwala95 Chieftain

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    95
    Does this work for 3.19
     
  12. jameson

    jameson Chieftain

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Messages:
    1,141
    Location:
    Instant Street
    This map does work in 3.19, you only need a mod compatible with 3.19 to allow for the extra civs. Load the latest version of Lt. Bob's mod ( from this thread) and you can run this map just fine.
     

Share This Page