1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Fesarius Option

Discussion in 'Civ4 - Star Trek Mod' started by deanej, Jul 11, 2009.

?

Should I include the High Quality Fesarius by Default?

Poll closed Sep 9, 2009.
  1. Yes, include it! My computer can handle it.

    4 vote(s)
    66.7%
  2. No, there are still those of us with old video cards.

    2 vote(s)
    33.3%
  1. deanej

    deanej Chieftain

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    4,859
    Location:
    New York State
    Just got civ working on my new laptop. Did a test with the high quality Fesarius option - did not notice any slowdown of any kind until I made a zillion of them in worldbuilder (and even then it was minor). I'm thinking of making this the default - what do you guys think?

    EDIT: The reason it closes in two months is because the last poll I posted has people thinking it's still an open issue when it's not. Hopefully this will avoid that.
     
  2. Jaydn

    Jaydn Chieftain

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    89
    I've managed to make a less system intensive version if it looses the poll... it doesn't look as pretty but it would work.
     
  3. apenpaap

    apenpaap Tsar of all the Internets

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,468
    Location:
    Amsterdam
    I have a pretty good computer, an I notice a bit of a lag. It's not much, and it doesn't trouble me, but there are many people with much worse computers out there, so I think you should keep the low qualtiy version standard.
     
  4. Pablod

    Pablod Chieftain

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    294
    i still don,t see it yet do you have a screen shoot
     
  5. Lord Tirian

    Lord Tirian Erratic Poster

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Messages:
    2,724
    Location:
    Liverpool, UK
    Can't you make it a single big billboard node of a simple image? That should look almost identical as long as you can keep it from clipping into other things.

    Cheers, LT.
     

Share This Page