1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

FLICster needed

Discussion in 'Civ3 - Creation & Customization' started by polyphemus, Sep 5, 2007.

  1. polyphemus

    polyphemus join the long blue line

    Joined:
    Jun 14, 2005
    Messages:
    1,202
    Location:
    At the Air Force Academy
    Can someone that has a copy of FLICster please send me a zip? I tried downloading the rar version but for some reason it will not extract, it says a CRC error has ocurred.:confused:

    I am trying to get everything I used back home for unit creation on this computer so please help...

    Thanks,

    Polyphemus
     
  2. Gary Childress

    Gary Childress Student for and of life

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    4,465
    Location:
    United Nations
  3. polyphemus

    polyphemus join the long blue line

    Joined:
    Jun 14, 2005
    Messages:
    1,202
    Location:
    At the Air Force Academy
    Do u have the build 18 patch as well?
     
  4. utahjazz7

    utahjazz7 Deity

    Joined:
    Dec 17, 2001
    Messages:
    2,068
    Location:
    Toledo, Ohio
    That patch is buried somewhere in the thread, I believe.
     
  5. Gary Childress

    Gary Childress Student for and of life

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    4,465
    Location:
    United Nations
    I don't have any patches for it. What is the build 18 patch?
     
  6. Supa

    Supa Out of Cheese Error

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    3,663
    Location:
    Belgium
  7. polyphemus

    polyphemus join the long blue line

    Joined:
    Jun 14, 2005
    Messages:
    1,202
    Location:
    At the Air Force Academy
    Yeah, but the problem is is that it is a RAR file...my computer supports it But whenever I try to extract I get a CRC error
    ???
     
  8. Steph

    Steph Multi Many Tasks man Retired Moderator

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    18,162
    Gender:
    Male
    Location:
    Pont de l'Arn, FRANCE
    You can also use Civ3FlcEdit. I find it better for centering
     
  9. Bjornlo

    Bjornlo Deity

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    3,701
    Location:
    Hjørungavåg
    I prefer Civ3FlcEdit. I had some problems with Flicster. Civ3FlcEdit is far more stable. Does not have a problem with large frames or stuff touched the edge of the frame. But, it does add an extra frame... so it is not perfect.
     
  10. TopGun

    TopGun 258 kills

    Joined:
    Aug 16, 2003
    Messages:
    2,524
    Location:
    Eastern Seaboard
    I only use Civ3FlcEdit. Flicster was way too capricious and unreliable.
    Civ3FlcEdit not only works like a charm, but is also much easier to operate.
     
  11. taube87

    taube87 duck and cover!

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    357
    Location:
    between 37 and 38%
    i would use civ3flcedit on my new laptop, but there is a big bug. i think vista is the problem in this case.

    and so i currently use civ3flc on my older desktop computer :(
     

    Attached Files:

  12. Bjornlo

    Bjornlo Deity

    Joined:
    Dec 22, 2004
    Messages:
    3,701
    Location:
    Hjørungavåg
    Try to run it in Win XP emulation mode
     
  13. Steph

    Steph Multi Many Tasks man Retired Moderator

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    18,162
    Gender:
    Male
    Location:
    Pont de l'Arn, FRANCE
    Great! You are making a snowman animation to play on tundra?
     
  14. vingrjoe

    vingrjoe Landlocked Shipwright

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Messages:
    1,211
    Location:
    Midwest, USA
    Speaking of CivFlcEdit, where does it add the extra frame, at the beginning or at the end ?

    And i assume that frame is just a duplicate of a previous frame ?
     
  15. taube87

    taube87 duck and cover!

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    357
    Location:
    between 37 and 38%
    unfortunately no success

    btw: the zoom window and the preview window during the export works correctly
     

    Attached Files:

  16. polyphemus

    polyphemus join the long blue line

    Joined:
    Jun 14, 2005
    Messages:
    1,202
    Location:
    At the Air Force Academy
    I never learn CIV3Flc, and I constantly found many bugs, maybe in my new computer here it will work. What's the main difference, no cutting and pasting, do you still have to use SBB? Can I find CIV3FLC in the Download section?
     
  17. Steph

    Steph Multi Many Tasks man Retired Moderator

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    18,162
    Gender:
    Male
    Location:
    Pont de l'Arn, FRANCE
    You still need SBB. The main advantages of Civ3FLC, in my opinion, are:
    - The bug with the right edge doesn't exist
    - It's much better to center the frames correctly
     
  18. AncientOne

    AncientOne Johnny Juwarra

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Messages:
    506
    Location:
    Estonia
    For me Civ3Flc doesn't start, because GraphX.dll was not found.
    I'd like to center and/or resize some units, but i don't know what is this GraphX.dll and where should i get it
     
  19. BadKharma

    BadKharma Deity

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    3,692
    Location:
    Brew City
    That should be part of the full install. Did you do a full install or just a partial update?
     
  20. polyphemus

    polyphemus join the long blue line

    Joined:
    Jun 14, 2005
    Messages:
    1,202
    Location:
    At the Air Force Academy
    That one of the bugs I was talking about eearlier. I don't have the problem with my new computer, but I specifically remember getting that error on my only computer.
     

Share This Page