1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Game Crashes - APPCRASH

Discussion in 'Civ5 - Technical Support' started by Skanza, Jun 27, 2012.

  1. Skanza

    Skanza Chieftain

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    7
    I play with DX9 and settings all on minimum or low. I have Windows 7. 2GB RAM and a 2.13GHz Intel Core i3 CPU. I have approx 19GB free on my HDD.

    Not had issues with CIV5 before really, and using the R.E.D mod fine, until I get to turn 26 and I apparently invade a capital city of another civilization and it is destroyed, thus I am meant to take over their borders (this computation appears to crash the laptop)


    I got this crash report:


    Spoiler CRASH REPORT :
    Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: CivilizationV.exe
    Application Version: 1.0.1.674
    Application Timestamp: 4fc5059d
    Fault Module Name: CvGameCoreDLLFinal Release.dll
    Fault Module Version: 3.0.3.0
    Fault Module Timestamp: 4fc50810
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 0002ef0d
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
    Locale ID: 2057
    Additional Information 1: 0a9e
    Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Additional Information 3: 0a9e
    Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

    Read our privacy statement online:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&clcid=0x0409

    If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt


    I hope this can be resolves and it isn't going to remain with me.

    I have good faith in the forums here!
     
  2. dshirk

    dshirk Firaxian

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Messages:
    820
    Have you tried playing without the mod? I need to know if you see similar behavior without any mods enabled. Thanks.
     
  3. Skanza

    Skanza Chieftain

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    7
    Generally not - I have played well over 28 turns without mods either on LAN or not.

    However, the scale has not been the same as the MOD and it may be a system load. However my brother played the same scenario and used the same mod, and he has a far lower end system than I have and has managed to surpass 28 turns and has managed to cope.

    Would a potential clean install of CIV5 be of any help?

    Cheers
     

Share This Page