1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Graphics options - I'm a genius!

Discussion in 'Civ4 - General Discussions' started by The Last Conformist, Dec 20, 2005.

  1. The Last Conformist

    The Last Conformist Irresistibly Attractive

    Joined:
    Aug 25, 2001
    Messages:
    27,779
    Location:
    Not on your side
    I only discovered today I can increase the resolution the game plays in ... :crazyeye:
     
  2. WetWarev7

    WetWarev7 Chieftain

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Messages:
    73
    Location:
    SE USA
    :goodjob:


    Ummm......what's a resolution?
     
  3. Superfly

    Superfly Chieftain

    Joined:
    Dec 11, 2005
    Messages:
    51
    It's a U.N thingy :rolleyes:
     
  4. Olleus

    Olleus Deity

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Messages:
    6,478
    Location:
    England
    Well done.
    Have a cookie
     
  5. Tiger_Nation

    Tiger_Nation Warlord

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    286
    Location:
    'ull (hull)
    Lord Olleus I always say "have a scone" as a quote from monty python in the same context.
     
  6. Thalassicus

    Thalassicus Bytes and Nibblers

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    11,057
    Location:
    Texas
    I like playing at 32,000 x 24,000.

    Of course, I have to have a computer fan the size of a small garage to do so...

    I wish having a higher resolution didn't change the interface scaling though; that should be a seperate option.
     
  7. salty

    salty Prince

    Joined:
    Jul 22, 2005
    Messages:
    447
    :rolleyes: Great Scientist Last Conformist contributes 0 beakers toward current research. :shakehead
     
  8. skallben

    skallben Diplomat

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Messages:
    1,004
    Location:
    Cold Country in Europe
    Thal, you run on 1700' screen aswell? I sit 10 meters away with wireless mouse and binoculars
     
  9. DeltaV

    DeltaV Chieftain

    Joined:
    Dec 14, 2001
    Messages:
    49
    Location:
    Motor City, USA
    Someone owes me a new keyboard... :lol:
     
  10. Thalassicus

    Thalassicus Bytes and Nibblers

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    11,057
    Location:
    Texas
    Wide screen is the way to go :king:
     
  11. Steve2000

    Steve2000 Mighty Pirate

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Messages:
    665
    Location:
    Deep in the Caribbean...
    *Warning* Serious question on this topic follows *warning*

    What happens if you set the "in-game" resolution to different from your desktop resolution? I assumed that they had to be the same - but from context I am guessing that is not the case

    *end warning*
     
  12. MadMaligor

    MadMaligor Chieftain

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Messages:
    78
    They do not have to be the same. :)
     
  13. Reignking

    Reignking Prince

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Messages:
    304
    I've got my game windowed at 1024x768 (I think), which is less than my monitor's max resolution. Much easier to switch between things...
     

Share This Page