1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

H G Well's The War of the Worlds

Discussion in 'Civ3 - Completed Modpacks' started by Thorgrimm, Nov 27, 2006.

  1. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    Three ravens, what version of C3C do you have? This was made when C3C first came out and has not been updated for the patches. That may be the problem, but I can't say for sure.

    Anybody with the latest patches for C3C, are you having problems running the mod?




    Cheers, Thorgrimm
     
  2. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    German beginning save added to the Downloads thread.




    Cheers, Thorgrimm
     
  3. Three Ravens

    Three Ravens Chieftain

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    7
    hmm, I have 1.00. No patches that I know of. Its still saying it can't find it. Its right there in the text. I even went in, deleted it, and copy pasted it back, no effect. I'm starting to feel a bit like the Artilleryman.
     
  4. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    Dude, i wish I could help, but I am stumped to.:confused:

    I do have one last idea, try and make another entry right below the one already there. I know this sounds silly but it was something I had to do to fix a similar error in the Fallout mod. It kept saying it could not find an entry, even when I was looking right at it.

    I then made a duplicate entry right below it and the error went away. I still do not know what caused it. I hope this helps.




    Cheers, Thorgrimm
     
  5. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    ok, it has been a while, is anybody going to give feedback on the mod?

    @Three Ravens, did you ever get the mod running?




    Cheers, Thorgrimm
     
  6. Three Ravens

    Three Ravens Chieftain

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    7
    Unfortunately no. Tried the last idea you had, didn't work. I'm not sure if its my computer just being bollocks or something wrong with the game itself. I'm contemplating an uninstall/reinstall to see what that does. Honestly I've never had much luck with running mods or installing new units.
    Thanks for the help though.
     
  7. Flamand

    Flamand The Visible Elder!

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    2,021
    Location:
    Way out there...
    Just a couple of typos in names: Potrugese, Stockhlom, etc...
     
  8. aotearoa

    aotearoa Chieftain

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    62
    Thor: feedback as requested :)
    I'm deep in the game now, turn 72, 9% area 18% pop, but have already 300k points so the game will finish well before I'll reach 66%.
    I made one minor change in the biq file, the martian transports can cross oceans (I just hated the ideea that US is untouchable :mischief: ) Hope that HG an you will forgive me ;) .
    But probably beccause of that the game is now too easy: US is bleeding deeply, germany is no more, the russians are dying too and England is still too far (except few colonies). No more strong enemies to fight with...:rolleyes:
    And about the game: At some point I got 2 cities from the americans (begging for peace). One of them was populated with humans and one with martians....Any ideea why ?
    The Martian Palace says it allows you to build armies...well I can't build any army in there :)
    Also, it would be a good ideea to clarify in civilopedia that Council Relay si some sort of aquaduct, and the stuff you left out for the other martian buildings (don't remember exactly right now). Thanks in advance !!:goodjob:

    About the english and other saves, do the martians actually land in Europe ? I noticed that usually the AI lands only with a few units that are easy to defeat.

    Cheers.
     
  9. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    aotearoa, thanks for the feedback:)

    1. Only victory on this mod is total conquest, so the game won't end till you wipe out the humans. :D

    2. That is why I made the Martian transports not able to use oceans, to give the humans one area to build up in and make you work for the conquest. And by the way, North America is not beyond attack, you just have to plan. ;) Look at the placement of Iceland and Greenland, then look at the range of your cylinders. See anything?;)

    3. Never seen any cities populated by Martians owned by the Yanks myself, what was the name of the city? So I can check the BIQ for possible problems. Also as an aside, if you take those cities, they will never assimilate, so be a true Martian and just 'kill all humans'. :D

    4. Yeah I really need to redo the civilopedia, lots of things changed or need updating. Since you can't build armies as the Martians.

    5. The AI as the Martians is REALLY stupid, do not expect a good game with the AI as the Martians. That is why I geared everything, gfx and such towards the player being the Martian.

    @Flamand, thanks will touch up the spelling. If you notice any others, do not hesitate to shout them out. :D


    American beginning save up on the download thread.




    Cheers, Thorgrimm
     
  10. aotearoa

    aotearoa Chieftain

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    62
    The american city I am talking about is Yakutat.
     
  11. Flamand

    Flamand The Visible Elder!

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    2,021
    Location:
    Way out there...
    Two more buggies: Diemos --> Deimos

    In SDKFZ-251 Halftrack.ini the ".flc" was forgotten in the fidget animation.
     
  12. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    @aotearoa, thanks bud, will correct ASAP.

    @Flamand, thanks bud, will correct ASAP.




    Cheers, Thorgrimm
     
  13. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    Russian beginning save now up on the downloads thread.




    Cheers, Thorgrimm
     
  14. Lord Malbeth

    Lord Malbeth Chieftain

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    1,800
    Location:
    Tower of Fornost
    Would you like me to come up with some civilopedia entries. I enjoy doing that sort of stuff...
     
  15. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood

    Lord Malbeth, sure I would be interested in seeing what you come up with. Also if you could fix the civilopedia mistakes that would be a great help to.:)




    Cheers, Thorgrimm
     
  16. Lord Malbeth

    Lord Malbeth Chieftain

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    1,800
    Location:
    Tower of Fornost
    I'll see what I can do... ;)
     
  17. Flamand

    Flamand The Visible Elder!

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    2,021
    Location:
    Way out there...
    Another buggie: B-29.ini should be B 29.ini. The entries in this ini should also be changed since the standard bomber animations are still there.
     
  18. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    Flamand, thanks my friend. Will change ASAP.:)




    Cheers, Thorgrimm
     
  19. medwynn

    medwynn Chieftain

    Joined:
    Nov 27, 2001
    Messages:
    76
    Location:
    Westoning, Beds, England
    I'm getting exactly the same problem as Three Ravens. I'm running the latest patch. Shame - this looks really good!
     
  20. Thorgrimm

    Thorgrimm Senior Elder

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    2,772
    Location:
    Expanding the Brotherhood
    I wish I knew what the problem was, but since it does not affect everybody and the entry is there, I have no idea what could be causing it. :confused:

    If ANYBODY has an idea how to squash this bug, by all mean shout it out.

    Once question, is it as the Martians you are getting the error, or as a human civ?




    Cheers, Thorgrimm
     

Share This Page