Have attachments been disabled?

Discussion in 'Site Feedback' started by Valka D'Ur, Sep 12, 2021.

  1. Valka D'Ur

    Valka D'Ur Hosting Iron Pen in A&E Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    27,324
    Gender:
    Female
    Location:
    Red Deer, Alberta, Canada
    'Cause I can't post any. There's no way to upload images in regular posts now.
     
  2. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Administrator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    36,677
    Location:
    DE/NL/FR
    Must have been an accident. The admins will fix it soon, not intentional.
     
  3. Thunderfall

    Thunderfall Administrator Administrator Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2000
    Messages:
    12,358
    Gender:
    Male
    Please try again. Should be fixed.
     
  4. Valka D'Ur

    Valka D'Ur Hosting Iron Pen in A&E Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    27,324
    Gender:
    Female
    Location:
    Red Deer, Alberta, Canada
    putercatf (3).gif Fank yu bery much! putercatf (3).gif
     
  5. Bruhmoment

    Bruhmoment Prince

    Joined:
    Nov 7, 2020
    Messages:
    394
    Gender:
    Male
    Location:
    Your mom's house
    I remember aswell I tried to attach a lightshot photo but it didn't let me.
    Works now, but what happened with it?
     
  6. Valka D'Ur

    Valka D'Ur Hosting Iron Pen in A&E Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    27,324
    Gender:
    Female
    Location:
    Red Deer, Alberta, Canada
    I could speculate that turning off attachments might have been a way to deal with the recent spate of spam posts, and now that they're dealt with, it's safe to turn it back on.

    I can't imagine any other reason, unless usergroup permissions were being tweaked... but since mine isn't the only usergroup affected, that can't be right.

    I thought there was a minimum number of posts and minimum number of days' membership necessary before images can be uploaded. :confused:
     
  7. Bruhmoment

    Bruhmoment Prince

    Joined:
    Nov 7, 2020
    Messages:
    394
    Gender:
    Male
    Location:
    Your mom's house
    I'm pretty sure it just went unnoticed, cause like 2-3 days ago it didn't work, and the massive spam that happened a few hours ago isn't the cause of it
     
  8. Valka D'Ur

    Valka D'Ur Hosting Iron Pen in A&E Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    27,324
    Gender:
    Female
    Location:
    Red Deer, Alberta, Canada
    :dunno: then. We're having both federal and municipal elections here, so my mind hasn't been on forum stuff much lately. I just noticed that I couldn't upload images, and that's a basic thing to suddenly go missing. So I made a thread about it.
     
  9. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Administrator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    36,677
    Location:
    DE/NL/FR
    It should have worked a few days ago, because this should have been caused by the spam.
    If you notice that anything isn't working, please let us know, we need to have a look at it.
     

Share This Page