1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

help re population [or lack of] problem

Discussion in 'Civ3 - General Discussions' started by kevin2350, Jul 17, 2004.

  1. kevin2350

    kevin2350 Chieftain

    Joined:
    Jun 16, 2004
    Messages:
    68
    Location:
    Armidale N.S.W.AUSTRALIA
    I have recently encountered a problem where the population does not increase for maybe a hundred moves.
    I irrigate and build roads but the population stays at one.

    I can still get the advances.
     
  2. mitsho

    mitsho Chieftain

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    6,388
    Location:
    Europe, more or less
    hmm, can you be a bit more precise? Have you got the governors on? Have you had a look at the city screen? DO you perhaps just have to move some citizens working other tiles?

    mfg mitsho
     
  3. SesnOfWthr

    SesnOfWthr True Believer

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    2,684
    Location:
    Red Sox Nation
    yeah, it sounds like you don't have the citizens working the correct tiles. Are you familiar with the city screen interface?

    If the city name is yellow, then that means it is at frozen growth. Red means starving, white means growing.

    If you could post a screenie of the city screen, we could be more precise.
     

Share This Page