1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

how do I use thin borders for techs?

Discussion in 'Civ3 - Creation & Customization' started by dugfromthearth, Dec 20, 2004.

  1. dugfromthearth

    dugfromthearth Chieftain

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    179
    Rhye mentioned I should use thin tech borders. I've searched and can't find anything about it.

    Can someone point me to them?
     
  2. El Justo

    El Justo Chieftain

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    12,945
    Location:
    Southern NJ
    i'm not sure that you can go from using the default border gfx to customized ones; at least through a tech.

    i could be wrong though.
     
  3. Vostos

    Vostos Celtic God

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    169
    Location:
    The lovely land of Eire
    There are some in RaR
     
  4. dugfromthearth

    dugfromthearth Chieftain

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    179
    I don't want thin civilization borders. I want thin borders for the techs in my tech tree.
     
  5. Vostos

    Vostos Celtic God

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Messages:
    169
    Location:
    The lovely land of Eire
    Yes, you can find the thin borders for tech in Rise and Rule
     
  6. dugfromthearth

    dugfromthearth Chieftain

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    179
    Rise and Rule?

    thanks, I'll look it up :)
     
  7. GRM7584

    GRM7584 Chieftain

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Messages:
    945
    Location:
    Orlando, FL
    (civ3dir)/art/advisors/techboxes.pcx...

    I don't think it would be hard to edit.

    But maybe I'm wrong.
     

Share This Page