1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

How do you take and post Screenshots

Discussion in 'Civ4 - General Discussions' started by Metal Alloy Man, Jun 8, 2008.

  1. Metal Alloy Man

    Metal Alloy Man Back in Black

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    761
    Can I get some help here please?
     
  2. Synsensa

    Synsensa Deity Retired Moderator

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    20,549
    While in game, press PrtScn, which can be found at the top right of your keyboard. The picture will be transferred to the "Screenshots" folder of your civ game (I think in program files, may be in the one in My Documents). Resize it if necessary, and host it!
     
  3. Bigfoot3814

    Bigfoot3814 Deity

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    6,211
    Location:
    Combination Pizza Hut and Taco Bell
    Or instead of looking through the games files, you can just go to MS paint or another image program and paste it in. Except when you do this method, you can only have one shot at a time.

    For hosting, I suggest Imageshack.
     
  4. Jimmyballz

    Jimmyballz Executive

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    582
    Location:
    Syracuse, New York
    ^^What they said. Imageshack is free & easy. I think CFC recommends other sites, too.


    If you're not using a hosting site-
    ..when editing a previous post to add/remove an image, click 'Go Advanced'..
    ..you cannot upload the same image on 2 different posts:)
     
  5. Jimmyballz

    Jimmyballz Executive

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    582
    Location:
    Syracuse, New York
    ...even if you rename the file:lol:
     

Share This Page