1. Firaxis celebrates the "Asian American and Pacific Islander Heritage Month", and offers a give-away of a Civ6 anthology copy (5 in total)! For all the details, please check the thread here. .
    Dismiss Notice
  2. Old World has finally been released on GOG and Steam, besides also being available in the Epic store . Come to our Old World forum and discuss with us!
    Dismiss Notice

I need help. About DLL source for more than 22 civ

Discussion in 'Civ5 - Creation & Customization' started by sky_award, Apr 8, 2013.

  1. sky_award

    sky_award Chieftain

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    7
    Introduce my self,

    I'm one modder from South Korea.
    The people call to me TWCG.

    recently, I began modifed DLL.


    but, Here is a bit of a problem.
    If player are using two or more modes has DLL, Only a one DLL file turn on.

    My mod has 37 civ.
    My users want a 'more than 22 > civ' allowed mode.


    So I need help.

    I need to modify any files?


    thanks.
     
  2. Sir Shfvingle

    Sir Shfvingle Chieftain

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    46
    Location:
    The Planet Vulcan
  3. Bobert13

    Bobert13 Prince

    Joined:
    Feb 25, 2013
    Messages:
    346
    Are you saying

    1) your mod has 37 civs on one map?
    Or
    2) your mod adds 37 new playable civs to the game?
     
  4. sky_award

    sky_award Chieftain

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    7

    My mod's playable Civilization EA = 37

    they are want unlock 22 civ
     
  5. sky_award

    sky_award Chieftain

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    7

Share This Page