1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

I need to undo contacts on my desert map

Discussion in 'Maps & Scenarios' started by meddiecap, Jan 22, 2016.

  1. meddiecap

    meddiecap Chieftain

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    19
    Hi,

    I made a desert map in the worldbuilder but when I start to play I have contact with all other players. Can I undo this?

    I generated a map using the PerfectMongoose script, then changed all plots to dunes. I was left with all the resources and forests. Around the resources and forests I created some oasis-like areas. I did not (re)move or add any units.

    I've read this post: http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=176397
    But that didn't solve it.

    I've linked the map:
    http://groep13.nl/MeddiesDesert_LargeMap_Clean.CivBeyondSwordWBSave

    I hope someone can help.
     
  2. Harrier

    Harrier Deity

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Messages:
    2,411
    Location:
    UK
    Read the C2C map making tutorial. It is about 15 posts below this one.
     
  3. Redwallzyl

    Redwallzyl Warlord

    Joined:
    Feb 4, 2014
    Messages:
    227
  4. Harrier

    Harrier Deity

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Messages:
    2,411
    Location:
    UK
    Same thing as my post - it links to that program. ;) I just could not remember the exact thread. :( :D

    Which is strange as the last post in that thread was from me.

    Well, as you get older your memory fades - now this is Civ3 - yes ? :hmm: :old:
     
  5. Acularius

    Acularius King

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    794
    Location:
    Ontario, Canada
    The WBCleaner is love.The WBCleaner is life. :p
     
  6. meddiecap

    meddiecap Chieftain

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    19
    I don't seem to get it to work. Even after using the cleaner, I still have contact with everyone :s

    EDIT:
    I got it to work by replacing all predefined players with this, it now seems to work :)

    Team=0
    LeaderType=NONE
    CivType=NONE
    Color=NONE
    ArtStyle=NONE
    Handicap=HANDICAP_NOBLE
    StartingX=116, StartingY=68
    RandomStartLocation=false
     

Share This Page