1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

I'm sure this is a lost cause...

Discussion in 'Civ6 - Macintosh' started by kinase, Nov 28, 2016.

  1. kinase

    kinase Chieftain

    Joined:
    Jun 28, 2014
    Messages:
    3
    Long story short, got over 1000 hours on Civ5 with zero issues, exclusively play on strategic view because I like it better and also for performance. I was nervous when my girlfriend decided to get me Civ6 for Christmas and sent it over early. I suspect that my 2010 macbook pro
    2.4GHz Intel Core 2 duo
    4gb ram
    NVIDIA GeForce 320M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
    I put in a crucial 256gb SSD

    cannot run the game. There's no backgrounds to anything, my game looks like the following
    http://i67.tinypic.com/wk43up.jpg
    http://i64.tinypic.com/211v3bk.png
    http://i65.tinypic.com/1ibxq0.png

    Is this just a patch needed issue, am i boned, or do I need to change up software or something? I'm not too computer literate when it comes to games... I just feel really bad for her that I can't play it.
     
  2. Xyth

    Xyth History Rewritten

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    4,052
    Location:
    Aotearoa
    Definitely a lost cause. CPU, GPU, and RAM are all far below minimum specifications. I have the more powerful version of that same MBP (2.66 GHz, 8GB RAM, NVIDIA 330M) and that's not remotely capable of running Civ6 either.
     
    Last edited: Nov 29, 2016
  3. fotonut

    fotonut Warlord

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    107
    That was nice of her, but any chance she can get you a new MacBook Pro?
     

Share This Page