1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Is the Governor/Spy city list still broken?

Discussion in 'Civ 6 - Consoles' started by HiRezAudio, Apr 23, 2021.

  1. HiRezAudio

    HiRezAudio Prince

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    418
    Last time I used the PS4 version I had no problem with crashes as late as turn 250.
    What I do still have a huge problem with is assigning governors & spies to a city, as once the list is longer than the TV can show you have to simply count how many down arrows are pressed, try to place the governor/spy & if it is not the right city to cancel, go back & try again.
    It is so 'trial & error' as to be 90% unusable, but I see no mention of this fix in the patch notes.

    Tried to report to 2K, but all I got were endless demands for a bloody video.
     
  2. FireKasier

    FireKasier Chieftain

    Joined:
    Apr 24, 2021
    Messages:
    9
    Gender:
    Male
    I don’t think so, though leaving to the main menu does fix itself as long as you don’t add any more cities :dunno:
     
  3. HiRezAudio

    HiRezAudio Prince

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    418
    I don't understand what you mean by 'leaving to the Main Menu'.
    Can you please elaborate? This bug really irritates me.
     
  4. FireKasier

    FireKasier Chieftain

    Joined:
    Apr 24, 2021
    Messages:
    9
    Gender:
    Male
    I find leaving the game after saving and reloading the game fixes it. I assume the problem is gaining a new city, a new city state, or one is conquered and that messes up the list somehow.
     
  5. HiRezAudio

    HiRezAudio Prince

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    418
    I must try this.
    Tip appreciated - although it is a shame we have to jump through these hoops all the time when simple play testing by the Devs would find these issues.
    2K don't seem to bother though
     

Share This Page