1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Is there a way to find out how many towns I have?

Discussion in 'Civ4 - Strategy & Tips' started by guermantes, Dec 16, 2013.

  1. guermantes

    guermantes Emperor wannabe

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    120
    Hi,
    As you get 1 hammer per town with Universal Suffrage, I often find myself speculating whether it is worth the change. And I then manually count all the towns in my vast empire. Would like not having to do this in every game. Is there a mod or something that automates this counting?
     
  2. elitetroops

    elitetroops Deity

    Joined:
    Dec 23, 2012
    Messages:
    5,686
    Info Screen (F9) -> Statistics
     
  3. Amao

    Amao King

    Joined:
    May 11, 2002
    Messages:
    735
    Location:
    Shanghai
    You can find that in BUG MOD, press F9 and in the stats. Not sure about Vanilla BTS, though.
     
  4. guermantes

    guermantes Emperor wannabe

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    120
    Lovely! I always thought it said "Top 5 cities / Wonders statistics". I didn't realize statistics was a screen in its own right.
    Thanks!
     
  5. Robert FIN

    Robert FIN Monty n' Roll

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    1,363
    Location:
    Finland
    Awesome!! I never knew it before!! Its nice to find new tools from Civ :)! I just found out that you can see how many workers you have from military screen :)!
     
  6. Pangaea

    Pangaea Rock N Roller

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    6,016
    You can also check out promotions and such in that screen. Can't find your supermedic for example? Play with the dropdown box and you'll soon locate the bloke.

    Always fun to check out the stats at the end of a game, to see how many units you killed and what you made most of.
     
  7. crazyotto65

    crazyotto65 Chieftain

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    63
    Location:
    New Jersey
  8. rfcfanatic

    rfcfanatic Mercantilist

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    728
    Location:
    In isolation
    Well...without BUG mod or whatever similar mod, you'd just have to count the cities by hand in Domestic Advisor screen (represented by an icon resembling a house)
     

Share This Page