1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Is there a way to reset the Hall of Fame?

Discussion in 'Civ5 - General Discussions' started by The Mad Russian, Jun 26, 2011.

  1. The Mad Russian

    The Mad Russian Armchair Dictator

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    204
    Location:
    Wherever I May Roam
    I wanted to know, as the subject heading suggests, if there is a way to reset the HoF. With the new patch coming out soon, I want to start "fresh" and not have my old easy win games clogging up the HoF. Is there an easy way to do it?
     
  2. Slynky333

    Slynky333 Chieftain

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    147
    I believe the only way is to EDIT it with some free database editor (forgot the name but I found it one time doing a search for the same thing). It takes a bit of reading to see how to edit it.

    Or, you could just un-install the game and re-install. But you asked for "easy" *wink*.
     
  3. wcbarney

    wcbarney Know-it-all

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    524
    Location:
    Washington, D.C.
    The HoF database is found in your Documents/My Games/Sid Meier's Civilization V/Replays folder. It is named HallOfFameDatabase.DB. You can delete it, and the next time you start Civ V a new HoF will be created.

    If you are afraid to just delete it, then change it's name to something like HallOfFameDatabase_Save.DB. Then if the new HoF isn't created, or doesn't work right, then just change the name of the old database back to what it was originally.
     
  4. The Mad Russian

    The Mad Russian Armchair Dictator

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    204
    Location:
    Wherever I May Roam
    Thanks WC! I'll go in there and take it out now. :)
     
  5. Slynky333

    Slynky333 Chieftain

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    147
    Or, you could just do that... :lol:

    (not sure why I was "locked" into thinking you needed to edit it and keep certain entries, Russian, you DID suggest you were getting rid of all your games)

    Good job !
     

Share This Page