1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

JFD and Janboruta's Civilizations

Discussion in 'Civ6 - Civilizations & Leaders' started by JFD, Oct 20, 2016.

  1. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,439
    Location:
    France
    try to uncheck "use leader position when available" in YnAMP options.
     
  2. AlCalado

    AlCalado Chieftain

    Joined:
    Apr 20, 2018
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    This actually worked. Thank you fellas
     
  3. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    9,439
    Location:
    France
    thanks for the report, I'll check YnAMP's code, it should allow a backup TSL.
     
  4. nacciv

    nacciv Chieftain

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    3
    Good day JFD

    What do you think of this idea for Israel?

    Civilization: Israel

    Civilization Ability: Nation of Priests - Free Religious Relic when founding a religion; Relics have double the yields

    Unique Unit: Judge - Unique Support Unit making smaller armies stronger; gain faith from battle victories when judge is nearby (1 tile radius)
    Unique Improvement: Shepherd's Fields - Improvement replacing pastures granting additional culture and faith

    Leader: David
    Leader Ability: Poet - Great writings and great songs provide faith along with the normal yields; Temples can house great writings and great songs

    Leader: Solomon
    Leader Ability: Wisest of them all - great works of writing provide additional science, culture and happiness; Temples can house great writings; Temples are built faster
     
  5. Chirthorpe

    Chirthorpe Chieftain

    Joined:
    Feb 24, 2017
    Messages:
    57
    Wales is still bugged - the UU gives additional range to all units for each copy of itself on the map (meaning you get Warriors with ranged attacks and eventually, absurd ranges of 10 or more if you keep building the UU). I'm surprised this hasn't been fixed yet.
     
  6. KAL_MAD

    KAL_MAD Chieftain

    Joined:
    Feb 7, 2017
    Messages:
    55
    Gender:
    Male
    Hey,
    I want to play Denmark but every time I start a game with them, the game CTD. I tired every fix but nothing worked even with all other mods disabled. Please help, this mod seems very interesting and fun to play with.

    I uploaded the log files several months ago

    Thanks


     
  7. Jazzzzzzzy

    Jazzzzzzzy Chieftain

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    6
    I'm having an issue with certain alternate leaders and civilizations not showing up in game even though they're enabled on my mod list I think. Stalin, Washington, and several others. The files are all in the right folder. Does anyone aware of this issue know a fix? Thanks.

    edit: So I've figured out that some leaders only appear on standard ruleset as opposed to Rise & Fall ruleset and possibly vice versa. Some leaders won't appear on the list no matter what I do (Washington and the American leaders, among others), and others appear but if I choose to create a game including them, my game sends me back to the main menu (Hitler, Stalin, Mussolini). I got Putin to work once but I tried playing another game with him and it sent me back to the main menu.

    Does anyone recommend a particular mod or patch to fix some of this or enhance compatibility?
     
    Last edited: Jun 19, 2018
  8. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,077
    Some mods probably haven't been updated for RaF.

    If you get a Start Game error then there's a database error, which will show in the Database log but will probably be caused by the load order bug which has been referenced many times before.
     
  9. Jazzzzzzzy

    Jazzzzzzzy Chieftain

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    6
    Thanks. I downloaded the fix for the load order bug and I got JFD's R&F-compatible leaders working. The only mods I'm using are JFD's extra civs and leaders. I didn't realize at first that some leaders like Washington were made before R&F overhauled the game mechanics but it would be cool to see all of them again in the future. Is Churchill compatible with R&F though? because I can't seem to get him to appear either.
     
  10. Youngking

    Youngking Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Whenever i start a game it takes mt to the title screen what do i do? I am usung RaF but im using the Raf version of the mods
     
  11. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,077
    Tried?
     
  12. Youngking

    Youngking Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    it didn't work. Now my old mods don't work
     
    Last edited: Jun 22, 2018
  13. Youngking

    Youngking Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2018
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Do i need the basegame and the Raf versions?
     
  14. Myene

    Myene Chieftain

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    13
    Who took over your Japanse leaders?
     
  15. thinkingnut

    thinkingnut Warlord

    Joined:
    Sep 18, 2013
    Messages:
    146
    Any chance of providing a mac-friendly version of the R&F DLC Load Order fix? It would be greatly appreciated.
     
  16. JFD

    JFD Kathigitarkh

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    9,129
    Location:
    The Kingdom of New Zealand
  17. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,077
  18. MikeVite

    MikeVite Chieftain

    Joined:
    Jul 21, 2018
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Hi Guys! I have a problem with this civ's pack.
    I add it in a right folder, and they appear in 'additional content'. But I cant play for any of this civs. They just not showing in the 'choose leader' menu. What I am doing wrong?

    Mods are enable, double check it. All other mods works fine - no problems at all. The problem only with mods on new civilizations.
     
  19. Jazzzzzzzy

    Jazzzzzzzy Chieftain

    Joined:
    Jun 18, 2018
    Messages:
    6
    Some of the mods were made pre-RaF so only work properly with vanilla. I believe JFD has them sorted on dropbox as to which mods are compatible with RaF. I had the same issue as you but if it helps anyone I could compile a list of all the co-existing Civ 6 mods I have working with RaF without issues right now.
     
  20. JFD

    JFD Kathigitarkh

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    9,129
    Location:
    The Kingdom of New Zealand

Share This Page