1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

JFD's Rise to Power

Rise to Power

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SLGray

    SLGray King

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    842
    Gender:
    Male
    Location:
    United Sates
    JFD said that he is working on a new version of YnAEMP. That is the reason why his Justinian I does not appear in the Only TSL list.
     
  2. WoodenThrone

    WoodenThrone Chieftain

    Joined:
    Dec 23, 2017
    Messages:
    67
  3. SLGray

    SLGray King

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    842
    Gender:
    Male
    Location:
    United Sates
    I deleted my post. You are correct. It should be Western.
     
  4. JFD

    JFD Kathigitarkh

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    9,110
    Location:
    The Kingdom of New Zealand
    To the other lad:

    Also, make sure the City-State Placement setting isn't set to TSL only. If you're using Sukritact's Suzereinty, I'm pretty sure he didn't add TSL for the new ones he added, and YnAEMP on TSL only setting will only let you choose as many CS' as have TSL.

    p.s. civfanatics plz why can I not insert quote into an edited post? since I didn't see two extra posts after the post to which I'm responding til now...
     
  5. JFD

    JFD Kathigitarkh

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    9,110
    Location:
    The Kingdom of New Zealand
  6. SLGray

    SLGray King

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    842
    Gender:
    Male
    Location:
    United Sates
    That does make sense.
     
    TuT-N-Karim likes this.
  7. Zooasaurus

    Zooasaurus Warlord

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Messages:
    117
    Location:
    Sidoarjo, Indonesia
    Building mods might also conflict as JFD already has some buildings in the pack like herbalist
    Also, Central cultures in the wiki said start the game with granary, but ingame it said near source of silver. I have neither granary nor near silver in most of my games (hopefully also won't get ctd this time). Why is this?
     
  8. TuT-N-Karim

    TuT-N-Karim Chieftain

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Hey Chris,
    Many thanks for that quick reply. So I guess what you are saying is that with 43 civs in a TSL ynaemp earth map, I can’t have city states in the game as well, right? Is there a way to play the earth map with TSL AND have city states?
     
  9. TuT-N-Karim

    TuT-N-Karim Chieftain

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Hey JFD,
    Thanks for the reply mate. The thing is that when I use the earth map from ynaemp v24 and turn the TSL for CS, it gives me 0 city states. If you say that this will be fixed with the ynaemp v25 then I can just wait till then. Any idea when it could be ready by the way? For the record, I just want to say that I really admire your work and that of the rest of the guys when creating mods, you have made the civ experience ever so enjoyable. Happy holidays everyone.
     
  10. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,072
    Starting bonuses have either all been changed to Resources, or will soon be changed to Resources (I guess the former is the case).

    Just disable the 43 Civ DLL.
     
  11. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,072
    If you use Yuri's mod screen it should tell you what Mods are blocking you.
     
    Zooasaurus likes this.
  12. Zooasaurus

    Zooasaurus Warlord

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Messages:
    117
    Location:
    Sidoarjo, Indonesia
    Holy ****. Thanks for this mod manager. This is what i've ever wanted

    Anyways, the game crashed, same case as before (this time is in turn 103), funnily the crash happened iirc only after i entered medieval era.
     

    Attached Files:

    • Logs.7z
      File size:
      52.9 KB
      Views:
      27
  13. TuT-N-Karim

    TuT-N-Karim Chieftain

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Cheers guys, I just disabled the sezerainty addon and it worked.
     
  14. SLGray

    SLGray King

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    842
    Gender:
    Male
    Location:
    United Sates
    You can use it, but you have to use Random and TSL. If the city-state has a TSL, it will work.
     
    dilophosaur and TuT-N-Karim like this.
  15. Buildkirbyus

    Buildkirbyus Trainee Modder

    Joined:
    Dec 24, 2014
    Messages:
    159
    Location:
    University Wi-Fi
    There appears to be issues with Tomatekh Historical Religons, i get a CTD after a custom religon is founded. In this case, Bayblon founded Chaldaenism, the turn after results in a CTD. This appears to be a fault to religion specific decisions.
    Combing the logs doesn't seem to bring up anything so i'll attach the DebugDatabase I have; but can provide logs as needed.

    https://www.dropbox.com/s/zsqaz2ldx9hyflr/Civ5DebugDatabase.db?dl=0
     
    Last edited: Dec 29, 2017
  16. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,072
    Logs would be handy, yea.

    [EDIT] Dw, I've confirmed that it's a recurring issue and I've got an idea of what's causing it. Just a case of waiting for Jifford to wake up :p
     
    Last edited: Dec 29, 2017
  17. Zooasaurus

    Zooasaurus Warlord

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Messages:
    117
    Location:
    Sidoarjo, Indonesia
    Well, hopefully this'll also fix the issue i've experiencing. Since the crash in the latest case occured after Rome founded Imperial Cult
     
  18. Ryan Soo

    Ryan Soo Chieftain

    Joined:
    Oct 8, 2016
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    Thanks for responding, though I've decided to live with playing only 22 civs (for some reason, all luxury resources disappear from newly generated maps except for the ones JFD introduced when I exceed this number). There's another problem though...

    After I formed a Government the Decisions panel just went blank. It was working perfectly before :undecide:



    Logs here: https://drive.google.com/file/d/1zoxX35n91M5MQqbSHoyG48gGRzF-L0v1/view?usp=sharing
     
  19. Alkanasynranem

    Alkanasynranem Chieftain

    Joined:
    Dec 30, 2017
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Hello, firstly thank you very much for that mod ! I've been enjoying it so far ! I installed JFDLC with the installer and I've seen several bugs in my 3 games :
    My game is in french, i don't know if this is important to mention...
    first game (playing moctezuma, no mod civs) :
    - pearl spawned in plain, I don't know if this bug is linked to JFDLC
    - cultural starting bonus didn't work (there was no cocoa near my city but maybe there was not enough place)
    - my pantheon (+ 1 culture for vanilla, cocoa and cinnamon, I don't remember the name) gave me + 1 culture for vanilla but nothing for cinnamon (I don't know the interaction for cocoa, there was no cocoa near my cities).
    - the decision : send emissaries did nothing, it costed 600 golds and a magistrate but I did not encounter a civ or a city state (and there was still a lot of civs to encounter)
    - small problems with the UI : the building panel is hiding information on the left (loyalty of the city for example). + in the techs selection panel, when there is several innovations, all the techs are not shown.

    2nd and 3rd games (playing moctezuma, no mod civs, in ynaemp TSL)
    - I did receive a cocoa at the start, so it's most likely not a bug
    - after founding my city, i was not able to build any building, it happened in both games

    here are my logs.
     

    Attached Files:

  20. Authopius

    Authopius Chieftain

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    37
    Gender:
    Male
    Location:
    Quezon City, Philippines
    Hello,

    Does this mod work with Ingame Editor? I started a game and when I tried to open IGE it says JFD's Rise to Power is modifying some LUA this-and-that. Then on the next paragraph it showed the file directory of a file and I saw the JFD's Rise to Power folder in that directory.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page