LOR Unit graphics - buggy, or me?

Discussion in 'Civ4 - Legends of Revolution' started by MyungHee, Apr 11, 2012.

  1. MyungHee

    MyungHee Chieftain

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    26
    I don't want to post this in the Bug Report thread because I may be seeing things...

    Has anyone noticed any glitches where the graphics for some units in LOR change depending on the view?

    For instance, the dreadnaught, after upgrade, sometimes flips and looks like a tank.

    Or, am I seeing things?:confused:
     
  2. Disraeli

    Disraeli Chieftain

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    26
    You might want to ask that in their subforum or forum thread, over in the Creation and Customization forums.
     
  3. Rusty Edge

    Rusty Edge Deity

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    2,895
    Gender:
    Male
    Location:
    Cheeseland
  4. vincentz

    vincentz Programmer

    Joined:
    Feb 4, 2009
    Messages:
    3,556
    Gender:
    Male
    Location:
    Denmark
    you need to enable Animations in graphics. its a common problem with modded units

    edit. just read your previous thread. I guess its a LOR bug then :D
     
  5. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Super Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    33,946
    Location:
    DE/NL/FR
    Moderator Action: Moved to the LOR subforum.

    @all: If you notice a misplaced thread, then don't hesitate to use the "report post" button (the to the left of each post) to notify the moderators about that it needs movement.
     
  6. MyungHee

    MyungHee Chieftain

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    26
    Perfect! I'm glad I'm not crazy. I can't seem to recreate it manually either.

    But I am going to try the two suggestions I found -- turning on animations and replacing the Dreadnought ship art folder. If I can get that to work, or if I see the tank again, I'll post a save game here.
     
  7. MyungHee

    MyungHee Chieftain

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    26
    Does this mean UNchecking "Animations Frozen" in the Graphics options?
     
  8. MyungHee

    MyungHee Chieftain

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Messages:
    26

    Posted save game and screenshot there! It's so jarring :)
     

Share This Page