1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Loyalty and Religious Panel

Discussion in 'Civ6 - Nintendo Switch' started by Indypapa, Jul 31, 2020.

  1. Indypapa

    Indypapa Chieftain

    Joined:
    May 24, 2013
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    Location:
    Indianapolis, IN USA
    I am a dedicated Civ player from Civ 3 forward on the PC. I started to play on my Nintendo Switch. I can use the Lens action for Loyalty and Religion but I cannot figure how to display the panel that I can see in the PC. Is this possible?

    Sorry forgot to mention that I play in TV mode.
     
  2. Linklite

    Linklite King

    Joined:
    Sep 2, 2019
    Messages:
    774
    Gender:
    Male
    What panel do you mean? You probably can, but to tell you how, I need to know what you're after.
     
  3. topsecret

    topsecret Believer Supporter

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    5,674
    Gender:
    Male
    Location:
    At the Foot of the Cross
    Should be under the L menu:
     
  4. md4

    md4 Warlord

    Joined:
    May 2, 2020
    Messages:
    131
    Apologies if I'm hijacking, but it might be the same issue that I am experiencing, but intermittently. I'm referring to the detailed panel that shows the actual follower count per religion in the city. It usually shows up when you select the religion lense or select a missionary, but in some cases it just doesn't, and it's not possible to know any information beyond what is the majority religion for that city. Screenshot below:

     
  5. fantsu

    fantsu Prince

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    470
    Location:
    Finland
    I think having the cursor on city tiles would bring that information up. Or selecting any of your religious units.

    edit: been two patches when I last booted up my Switch version, so I don't know if there is a new bug around
     

Share This Page