Map not showing up

Discussion in 'Civ2 - Technical Support' started by ojojmannen, Nov 23, 2012.

  1. ojojmannen

    ojojmannen Chieftain

    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    2
    Hey.
    I'm running civ 2 gold edition on win 7 64-bit.
    I got the game starting and everything looks fine, up to the point where the game starts.
    I see my settler, and everything else, except the map! It's a pitch black void.

    When I open Civ2map and I see the samething ie, nothing. The map tiles are gone, but everything else seems to be there.

    Any ideas on what's going on?
     
  2. Prof. Garfield

    Prof. Garfield Deity Supporter

    Joined:
    Mar 6, 2004
    Messages:
    3,607
    Location:
    Ontario
    Try reinstalling the game if you haven't yet.

    If that doesn't solve your problem, open your Civ 2 folder and check to make sure there are files called Terrain1 and Terrain2.
     
  3. ojojmannen

    ojojmannen Chieftain

    Joined:
    Nov 23, 2012
    Messages:
    2
    Thanks for the effort. Still no map though.

    I do have the terrian1 and terrain2, both are gifs and when I open them they look alright.
     
  4. Titi

    Titi Prince

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    554
    Location:
    Angola
    Are you playing a standard game, or a scenario?
     
  5. Alias012345

    Alias012345 Chieftain

    Joined:
    Dec 31, 2019
    Messages:
    2
    Along the top menu:
    View >> Arrange Windows
     

Share This Page