1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

MediEVO (Medieval Era Extension)

Discussion in 'Civ5 - Modpacks' started by rf900, Oct 21, 2010.

  1. rf900

    rf900 Warlord

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    194
  2. KaNoMiko

    KaNoMiko Chieftain

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    1
    Hey, I encountered a problem. I'm using the newest version, and whenever I start the game and settle my city, I'm unable to build anything. I click the button, but nothing happens. I can research just fine, though.
    I tried to disable some of my mods, then all of them, but nothing seems to be working. Also, when I select a pace, it shows up all weird like this:
    "TXT_KEY_GAMESPEED_MEDIEVAL_EPIC_HELP"
    If it's any help, then I'm on Win 7 64, have the newest version of the game (With all DLCs), and playing as England.
     
  3. Gheliumet

    Gheliumet Chieftain

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Messages:
    1
    Uhm may I ask a question?

    Can you make this work with any civilization mod or is there any tweak so I can do it by myself, it would be awesome if i get some reply :)

    The mod : The Philippine Republic

    I encounter this weird problem, whenever i set up my city and choose production, theres no lists coming out...
     
  4. Bergerperson

    Bergerperson An actual Canadian

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    528
    Location:
    Canada
    I am having the same problem as KaNoMiko. I can't get through turn one because my city can't produce anything. The buy and produce buttons do nothing while my top bar showing science, faith, tourism are messed up as well.
     
  5. ericdepositar

    ericdepositar Chieftain

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    5
    because this mod is not updated to newer civilizations
     

Share This Page