1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Moff Jerjerrod's WW2 Global - Reloaded

Discussion in 'Civ3 - Completed Scenarios' started by Moff Jerjerrod, May 19, 2010.

  1. Moff Jerjerrod

    Moff Jerjerrod Deity

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    2,563
    Gender:
    Male
    Location:
    Aboard the Praetor's pride
    Hi t-o-m and CivIIIMonkey!

    Thanks for the kind words guys! I appreciate the feedback. When I get a chance I'll rename Britain (UK) to the Commonwealth or British Empire. You're right about Ireland being free, let me see what modifications I can do there.

    Which transporters unit was that that you used to conquer Norway CivIIIMonkey? You mean the air transport unit (i.e. Junkers 52?)

    Interesting about the ai not building workers much. When I played as Germany and Italy I only noticed the Soviet Union building ordinary workers now that you mention it. Maybe I need to look at this again.
     
  2. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    I've just had this message come up when I clicked on the Marder 1 tank to build

    Load Error
    FILE NOT FOUND
    "Art\Units\Marder1\../Misc/TankAttackPop.wavv"
    The game will now exit.
     
  3. General 666

    General 666 Culturebringer

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    1,284
    Location:
    skull throne
    Renaming .wavv into .wav should help
     
  4. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    I'll give that a go, thanks General :)

    edit: Ok, at the risk of sounding stupid... How do I actually do that? :/
     
  5. General 666

    General 666 Culturebringer

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    1,284
    Location:
    skull throne
    Don`t worry !

    The fastest way is to use the "Search" function of Windows. Click "Start" on the Taskbar to find it. Depending on your Windows version you must select the "file search" option afterwards.
    Now type in "TankAttackPop.wavv"
    Right-click on the result and select "rename".
    Delete one of the both v`s.
     
  6. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    edit: Found it, but it won't allow me to alter the text!
     
  7. Moff Jerjerrod

    Moff Jerjerrod Deity

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    2,563
    Gender:
    Male
    Location:
    Aboard the Praetor's pride
    Are you using notepad to edit the file? I can fix this for within 12hrs and place the fixed file in the first post if you are having trouble. ;)
     
  8. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    I did try to use the notepad but for some reason it won't allow me to save the changed file. That would be great if you could post a fix for me :)
     
  9. Moff Jerjerrod

    Moff Jerjerrod Deity

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    2,563
    Gender:
    Male
    Location:
    Aboard the Praetor's pride
    12345
     
  10. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    Thanks muchly :D
     
  11. CivIIIMonkey

    CivIIIMonkey Chieftain

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    6
    Hi again!

    No I meant the boat transport. I notice you already changed this, but I was playing version 2 were the boats couldn't leave the harbor?
    About the AI not building much workers, In my experience from other scenarios is that the AI usally choose one worker if there are severall oprions like in this scenario. Perhaps you can fix this if you like ,with a small wonder for the major powers that produces the railroad worker ,lets say every 20 turn. That way the AI will produce ordianry workers and lots of them and still there will be some railroads in time.

    I will be back with more feedback after I tried Japan;)
     
  12. Moff Jerjerrod

    Moff Jerjerrod Deity

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    2,563
    Gender:
    Male
    Location:
    Aboard the Praetor's pride
    You're welcome Rapperport!


    Hi CivIIIMonkey,

    Hmm...interesting. I set the only worker unit that can build railroads to the railroad worker. I would have thought that would be enough to convince the AI to build a few of those units. I think that your wonder idea might be the solution then if the AI is not building any railroad workers.

    Look forward to hearing about your Japan game! :)
     
  13. flyingfrito87

    flyingfrito87 Chieftain

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    2
    Great scenario so far! However, found a bug with the British 6 pounder AT Gun that causes the game to crash. Renaming the folder "art/units/6pounderAT" to "art/units/6pounder" solves the problem. Also, the 150mm sig33 SPG needs to have the Upgrade Unit flag checked so it can upgrade to the Wespe. Finally, this error message pops up when trying to retire from the game.
     

    Attached Files:

  14. Moff Jerjerrod

    Moff Jerjerrod Deity

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    2,563
    Gender:
    Male
    Location:
    Aboard the Praetor's pride
    Thanks for the find on the 6pounder. I thought I corrected that problem a while ago. Have you dl'd the latest files? If so I will look at correcting this 6pounder bug.

    That error message that popped up when you tried to retire from the game is due to a missing leader head image for the Netherlands. I'll have to look into this. Thanks for your findings!
     
  15. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    Found another game error when clicking on the DAK MP40 in city view.

    FILE NOT FOUND

    "Art\Units\DAKMP40\../Misc/Ifantry Death2.wav"

    The game will now exit.

    ps. Btw, loving the scenario :D
     
  16. Moff Jerjerrod

    Moff Jerjerrod Deity

    Joined:
    Jan 7, 2002
    Messages:
    2,563
    Gender:
    Male
    Location:
    Aboard the Praetor's pride
    Heh...it looks like another spelling mistake. Should be Infantry Death2.wav not Ifantry Death2.wav. I'll add this to the list of fixes.

    I'm glad you're enjoying the scenario!

    Moff
     
  17. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    And another :)

    "Art\Units\AmerInf1941\AmericanRiflemanRunFoot1.wav"
     
  18. flyingfrito87

    flyingfrito87 Chieftain

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    2
    Moff, I downloaded the 2.0 version.

    Rapperport, I also found the same problem. If you delete all the .wav's from the sound effects section of the AmerInf1941.ini file, the game doesn't crash. Unfortunately, then there's no sound... I'd make a copy of the file and save the old version in case Moff posts some additional sound files.
     
  19. Rapperport

    Rapperport Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    27
    Tried that but it just makes the game crash before it even loads. :sad:
     
  20. SVAN

    SVAN Chieftain

    Joined:
    Oct 31, 2002
    Messages:
    83
    Location:
    Saint-Petersburg, Russia
    Did anyone (except me) experience VERY SLOW turns in this scenario?
    I remember seeing this only once: in Barbarossa scenario (taking overnight to make a turn for computer). This time it takes it 15-20 min. I have fine machine, running huge scenarios (like WW2 Global and Cold War, etc.) smoothly, but not this time.

    Any advice?
     

Share This Page