1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Music plays the same time as other music

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by Owen Selevert, Feb 22, 2019.

Tags:
  1. Owen Selevert

    Owen Selevert Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2018
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Germany, Hesse
    Hello there,
    I'm not sure if I have found a bug, but during my last playsthe music begunplaying twice but not at the same time with a shift of about 1 second. Sometimes even there would be two different tunes playing the same time.
    Did this occur to anyone else?
    I thinkit might be Mods, the only music-changing Mods are Sukritact's Civilzations and Real Great Musicians.
    If anybodyknew howto help me or debug this I'd be really greatful!
     
  2. Infixo

    Infixo Warlord

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    3,388
    Gender:
    Male
    Location:
    Warsaw
  3. Owen Selevert

    Owen Selevert Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2018
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Germany, Hesse
    Thank you! Then maybe it's a civilizations Mod. I'll try out later-
     
  4. Meluhhan

    Meluhhan Chieftain

    Joined:
    Nov 30, 2017
    Messages:
    96
    Gender:
    Male
    Location:
    Mumbai
    I've had a similar experience with @sukritact 's Siam mod. The custom music for that otherwise excellently done civ loops endlessly and overlaps with other in game themes.
     
  5. Owen Selevert

    Owen Selevert Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2018
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Germany, Hesse
    I used Siam too, that must be it then. I'll have to play without Siam until there is a fix, cause listening to double music is quite irritating :crazyeye:
     
  6. rhophiehalul78

    rhophiehalul78 Chieftain

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    14
    Can confirm this happens with Siam
     

Share This Page