1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Need Help w/ Scenario!

Discussion in 'Civ3 - Creation & Customization' started by iNDUSTRIALg0D, Jun 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iNDUSTRIALg0D

    iNDUSTRIALg0D Chieftain

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Messages:
    150
    Location:
    Roanoke, VA
    My current and first scenario I am creating and practically finished with is giving me errors w/ the scenario search path. I am using both conquests and Rise of Rome data in my scenario. My search path is "..\conquests;..\conquests\Rise of Rome" i have tried many different variations on this with and without the ".."s and "\"s. still over and over again i get the same similar error: Missing entry in "scenarios\..\conquests\Rise of Rome\text\pediaicons.txt" animname_prto_rider. Why is my scenario not searching in the conquests text folder? any advice on how to give my computer a kick in the ass?
     
  2. Turner

    Turner Chieftain Retired Moderator

    Joined:
    Apr 17, 2002
    Messages:
    28,169
    Location:
    Randomistan
    Moderator Action: Thread closed.

    Please refrain from posting multiple threads on the same topic
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page