New galleon model

Discussion in 'Civ4 - Unit Graphics' started by Schmiddie, Jun 15, 2014.

  1. Schmiddie

    Schmiddie Emperor

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    1,517
    Location:
    Germany
    Hi Folks,

    I have created a new galleon model (could be also used as carrack). The model is from Civ5, the animations are from the "galleon" (colonization).

    The damage animation works.

    However, I tried to implement the damage texture in nifscope as well several times, but it does not work. - Therefore currently there is no damage texture.

    Has someone an idea how to implement a damage texture? What has to be done with this model?

    I would highly appreciate, if someone could have a look at this model.

    By the way: Feel free to use the model as it is...



    Regards

    Schmiddie
     
  2. stolenrays

    stolenrays Deity

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    2,061
  3. Schmiddie

    Schmiddie Emperor

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    1,517
    Location:
    Germany
  4. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,978
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Wow, that is a really nice conversion, wonderful addition to the naval unit graphics here great job!

    Is this the first of many I hope? :confused::confused::goodjob:
     
  5. Schmiddie

    Schmiddie Emperor

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    1,517
    Location:
    Germany
    Thank's.

    Yes, I intend to convert some more units.... :)
     
  6. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,978
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Nicccce
     
  7. Keinpferd

    Keinpferd King

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    611
    Location:
    Berlin
    :thumbsup: The galleon looks great!

    Really? How about some of these units, that come from several Rome Total War I mods?
     
  8. Schmiddie

    Schmiddie Emperor

    Joined:
    Feb 27, 2012
    Messages:
    1,517
    Location:
    Germany
    No, I will only convert models from Sid Meier's games (e.g. Civilization 5 or Pirates) AND I will only convert units which can be used in colonization and fit for this era (I don't play or mod civilization).
     
  9. Zlatko

    Zlatko CIW

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    713
    Location:
    Solar System
  10. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,978
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    Zlatko there is your answer
     

Share This Page