1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

No tech advance pop-ups!

Discussion in 'Civ4 - Technical Support' started by Medmenham, Jun 26, 2006.

  1. Medmenham

    Medmenham Chieftain

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    6
    Hey everyone I'm new here but I've been reading the forums since Civ III. I've got a problem on my Civ IV now though.

    My game now plays with no wonder movies, no tech breakthrough popups but the config is set to

    ; Set to 1 for no in-game movies
    NoMovies = 0

    I've already tried reinstalling but there's no change

    So what can I do to reset the thing to play with the movies?

    Any help is greatly appreciated.
     
  2. Civrules

    Civrules We the People

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    5,621
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Check your options settings from the main menu...
     
  3. Medmenham

    Medmenham Chieftain

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    6
    under what heading?
    the no movies option is unchecked already........
     

Share This Page