1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Persisting data in Civ 6?

Discussion in 'Civ6 - Creation & Customization' started by astog, Nov 11, 2016.

  1. astog

    astog Chieftain

    Joined:
    May 29, 2015
    Messages:
    225
    Location:
    Minneapolis
    Hey all, I am curious if anyone has found a way to have persisting data in mods for Civ 6? As far as I can tell, the debug table is used for hotload, can we use it to save persisting data?
     
    Last edited: Nov 11, 2016
  2. LeeS

    LeeS Imperator

    Joined:
    Jul 23, 2013
    Messages:
    5,681
    Location:
    Illinois, USA
  3. astog

    astog Chieftain

    Joined:
    May 29, 2015
    Messages:
    225
    Location:
    Minneapolis
    Its part of my UI mod. Mainly I want to save data on trade routes that is not lost on reloading the save. Since it replaces the base game LUA files, the files do activate on reload of a save
     
  4. Infthitbox

    Infthitbox Chieftain

    Joined:
    Feb 4, 2018
    Messages:
    2
    Did you ever discover a good way to do this?
     
  5. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    7,803
    Location:
    France
  6. Infthitbox

    Infthitbox Chieftain

    Joined:
    Feb 4, 2018
    Messages:
    2
    Thanks, that was a real help.
     
  7. greyTiger

    greyTiger Chieftain

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    198
    Location:
    Australia
    You can check out the code in my Golden Ages mod for a system that persists data if you are interested. Has been in the field and working well for several months at this point.
     

Share This Page