1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Portugal Civilization (Civ 6 vanilla, R&F and GS) + Lusitânia V28.05Beta

Portuguese empire at their best times!

  1. TSTria

    TSTria Chieftain

    Joined:
    Aug 21, 2018
    Messages:
    42
    Hi Raen,

    I'm back to playing Civ VI after a long pause in anticipation for Rising Storm and looking the issues over, I was wondering if you could make a lighter version of your mod without the GPs? Yes, even at the cost of losing the Great Explorers. It would be a small price to pay for me to not have to switch to a different user.

    Thank you.

    PS: If it's a problem now for some of us, imagine how it might escalate once you try adapting it to a whole new expansion :undecide:
     
    raen likes this.
  2. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
    Hi there,

    I have it in plans, it has been requested (along with removing tech tree modification), but will not be as fast I imagine, but maybe Gathering Storm pushes it faster ;)

    My nearest plan is when GS comes out to make Portugal mod compatible.

    Thanks for your feedback!
     
  3. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
  4. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
  5. Kyospher

    Kyospher Chieftain

    Joined:
    Feb 21, 2019
    Messages:
    3
    I am having trouble with the Nau do trato. I enter City state borders then travel back to my Porto but no gold. Am I missing something? Everything else works fine with Albuquerque; was able to build the national wonder :)
     
    raen likes this.
  6. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
    Hi, thanks for your feedback :)

    Try to visit two more city states, because that is when big money comes in, max 3 city states.

    Are you playing with last expansion?

    Anyway, I may have to test again and then give feedback.
     
    Last edited: Feb 24, 2019
  7. guspin

    guspin Chieftain

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    11
    Hi

    once again thanks for the work!!!

    first Bug Restart button dosnt work
     
    raen likes this.
  8. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
    Thanks!

    The restart button problem is because music, if not music usually does not stop into the main screen, but if you try again I think you can restart. Anyway, will try it when I can.
     
    Last edited: Mar 5, 2019
  9. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal

    Hi, just tested it again.

    You have to start from Porto before going to up to 3 diffrent city-states, are you sure you started from Porto? Or maybe is only a false problem, 1 city state is only 20 gold, big money like 500 is more noticeable (3 city-states).

    Hope that helps.
     
    Last edited: Mar 24, 2019
  10. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
  11. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
  12. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
  13. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
    raen updated Portugal Civilization (Civ 6 vanilla, R&F and GS) + Lusitânia with a new update entry:

    Portugal Civilization (Civ 6 vanilla, R&F and GS) + Lusitânia v26.0Beta

    Read the rest of this update entry...
     
  14. Rafael Cardoso

    Rafael Cardoso Chieftain

    Joined:
    May 15, 2019
    Messages:
    1
    I need help. You say that the mod is working with GS, but with any mod that i want when i select the rule to GS this mod or any other don't work. It only work with vanilla rules set
     
    raen likes this.
  15. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
    You say that you only use base game ruleset and crashes or don´t appear? If crash can you send logs?
     
  16. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
    Ahhh I think I got it, forgot to run my own compatibility tool for GS!!! Will update as soon as possible, thanks for the feedback
     
  17. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
  18. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
    I thought I was out of leaders, will add another one, never added before, at least from me. Stay tuned.
     
  19. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    2,212
    Location:
    Portugal
  20. ncat

    ncat Chieftain

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    Location:
    Vail, AZ
    Raen, new version not working with any of saved games. Dido in GS, or Joao II saved. Get message mod not working. Unsubscribed loaded not Portugal game (hard to find for me) games works fine. Resubscribed, mod redownloaded, still get same message from Carthage. Any ideas.
     

Share This Page