1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Problems w/ Scenario #2 Rise of Rome

Discussion in 'Civ3 Conquests - Bug Reports' started by nomadbrad, Nov 13, 2003.

  1. nomadbrad

    nomadbrad Chieftain

    Joined:
    Oct 12, 2002
    Messages:
    14
    I've completed 7 out of 9 of the new sceanarios (just started the mesoamerica).

    What urks me is that all of the scenarios except #2 (Rise of Roman Empire) work. However, every time I try to run Rise of Romans the software crashes.

    Therefore, I uninstalled the software and then re-installed the game. Same as before, ALL of the scenarios load and play fine EXCEPT for #2 Rise of Romans.

    This is killing me because this clearly looks to be one of the top 2 or 3 scenarios in the set.

    Is anyone else having problems like this? I can't believe I'm the only guy and if so, what could be causing this problem?

    Any suggestions would be greatly appreciated.

    Please write your bug the way it's shown in the Bug Reports Guideline thread, and include your gamesave and/or screenshot. Also read the changes to the game in the Comprehensive Survey thread in the main C3C forum. If possible, also include your PC specs (go to Start-->run, and type in dxdiag).
     
  2. Clown2TheLeft

    Clown2TheLeft Chieftain

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Messages:
    413
    Location:
    Peppermint Patty, Pensyltucky
    I'm having muliple crash errors with Scenario 2. I can get mine to go, for a few turns, then it decides it is going to crash again. No error message, even.


    Later!

    --The Clown to the Left
     
  3. SewerStarFish

    SewerStarFish Chieftain

    Joined:
    Nov 10, 2002
    Messages:
    810
    Location:
    Reading, Pa., USA
    I had this scenario crash as well. Oddly when I reloaded the previous turns' auto save it worked fine.

    It started as a skip in the sound of the heavy horse, then a loss of sound then BSOD.I'm sorry I didn't write the exception down. Since it didn't repeat I would guess it some form of memory leak.?
     

Share This Page