ResourceType Mismatch for Whale(s)?

Ferocitus

Deity
Joined
Aug 7, 2016
Messages
5,568
Location
Adelaide, South Australia
When running Ynamp Beta .6 I found several instances of this warning in the Lua.log file:
Map Script: - Trying to place RESOURCE_WHALE
Map Script: - WARNING : can't find RESOURCE_WHALE in Resources

In AssignStartingPlots.lua, line 3566, we have:
[13] = RESOURCE_WHALE
which is the Civ5 ResourceType.

And in Line 3625 of the same file there is:
[32] = RESOURCE_WHALES
which is the Civ6 ResourceType.

In the Firaxis Resources.xml file, which is in directory
Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Sid Meier's Civilization VI/Base/Assets/Gameplay/Data/
Line 42 is:
<Row ResourceType="RESOURCE_WHALES" TerrainType="TERRAIN_COAST"/>

Could the missing 'S' in WHALES, and/or some mismatch between the two
Resource Types be the source of those warnings in Ynamp's Lua.log file?
 

Gedemon

Modder
Super Moderator
Joined
Oct 4, 2004
Messages
10,635
Location
France
thanks, it was in the mod's civilization specific resources that I forgot to change the reference to whales from civ5 (RESOURCE_WHALE) to civ6 (RESOURCE_WHALES)

it was preventing them to be placed near Japan TSL when the option was selected (and raised the error in the log)
 

Ferocitus

Deity
Joined
Aug 7, 2016
Messages
5,568
Location
Adelaide, South Australia
thanks, it was in the mod's civilization specific resources that I forgot to change the reference to whales from civ5 (RESOURCE_WHALE) to civ6 (RESOURCE_WHALES)

it was preventing them to be placed near Japan TSL when the option was selected (and raised the error in the log)

And England. Remember to change it for them too. :)
 

Gedemon

Modder
Super Moderator
Joined
Oct 4, 2004
Messages
10,635
Location
France
The 3 entries, yes.
 
Top Bottom