1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

saddest thing ever in RFC

Discussion in 'Civ4 - Rhye's and Fall of Civilization' started by Brownsfan02, Apr 21, 2010.

  1. Brownsfan02

    Brownsfan02 WWII Buff

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Location:
    Cincinnati
    I was having the RFC game of my life, I had taken over the Byzantines, taken 2 Ottoman cities and they capitulated to me, had the Malies as a vassel, the French captured Rome but they gave it too me, and was about to have my army of level 4's & 5's units invade the weakly defended independent cities of Africa:bowdown:, but when i went to raise my tech level. My arrow went too far up and went over the mercenary button and my game crashed and fell on its face. I was about to save also!!! My last save was right before i invaded the Ottomans, about 300 years before the invasion of Africa. :mad::mad::sad::cry:
     
  2. Science Rules

    Science Rules Prince

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    358
    Location:
    Massachusetts
    Autosave?
     
  3. Brownsfan02

    Brownsfan02 WWII Buff

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Location:
    Cincinnati
    i don't know how to load autosaves
     
  4. Science Rules

    Science Rules Prince

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    358
    Location:
    Massachusetts
    In the folder with your saves (located at C:\Users\*\Documents\My Games\Beyond the Sword\Saves\single if you used default installation with *=Username) There should be a folder called auto. Look in there and you can find autosaves from your most recent game.
     
  5. apenpaap

    apenpaap Tsar of all the Internets

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,468
    Location:
    Amsterdam
    I don't get why Rhye hasn't disabled mercenaries yet with all the crashes that bloody button causes.
     
  6. Leoreth

    Leoreth 心の怪盗団 Moderator

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    34,409
    Gender:
    Male
    Location:
    Leblanc
    He would have to think about a new UP for Carthage :D And, propably, an entirely new UHV as well (I've no idea how to conquer Sur without them).
     
  7. TimeShifter

    TimeShifter Chieftain

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    46
    Location:
    Russia
    Why not take it from RFC MP?
     
  8. Rhye

    Rhye 's and Fall creator

    Joined:
    May 23, 2001
    Messages:
    9,596
    Location:
    Japan / South America
    the fix will be included in the next patch
     
  9. micbic

    micbic Optimistic Pessimist

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,116
    Location:
    A bit N of 2 tiles W of Athenai
    So there will be a new patch????
    Woo-hoo!!11!11!11!! Many thanks Rhye! :)
     
  10. Brownsfan02

    Brownsfan02 WWII Buff

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Location:
    Cincinnati
    i played like 5 turns of another game after that game crashed :cry:
     
  11. bakshi

    bakshi Prince

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    389
    Well at least you know how to load autosaves now.
     
  12. Brownsfan02

    Brownsfan02 WWII Buff

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Location:
    Cincinnati
  13. Ataxerxes

    Ataxerxes Deity

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    3,073
    I think some of the older autosaves still exist. They did in Civ 3. I'll look tonight.

    EDit: My error. Startinging a new game kills previous games autosaves. I was thinking from Civ3 where that did work. Sorry
     
  14. Brownsfan02

    Brownsfan02 WWII Buff

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Location:
    Cincinnati
    i know 2 post rule, but i started from my save right before i invaded the ottomans and i have played it perfectly how it went before the game crashed. I have invaded africa and own most of the former arab cities and now everytime i plan on raising my tech level i save before i do it. I also save right before i attack a heavily defended city because of my great army. If anyone wants ill post a save of the game.
     
  15. youknowwhatitis

    youknowwhatitis Warlord

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    132
    Location:
    H-Town
    Wait the Mercenary button crashes the game? It never does for me.
     
  16. fireclaw722

    fireclaw722 Imperial Guard

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    499
    Location:
    The Americas
    It will sometimes will, but it hasn't for me yet(but I have used the Ctrl+M, since I've heard of it).
     

Share This Page