1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Save Error: Failed to compress game data ?

Discussion in 'Rise of Mankind: A New Dawn' started by Cor'e =), Jul 4, 2017.

  1. Cor'e =)

    Cor'e =) Chieftain

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    229
    Any idea why i'm just now getting this error? Before & after savegames attached.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jul 4, 2017
  2. 45°38'N-13°47'E

    45°38'N-13°47'E Chieftain

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Messages:
    5,621
    Location:
    Just wonder...
    Something went wrong when you were saving probably. Either you messed up with some file or you changed revision or some option that should not be changed during gameplay.
     
  3. Cor'e =)

    Cor'e =) Chieftain

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Messages:
    229
    Hmm, i don't think i changed any options, it just started doing that continuously, and now it has crashed, maybe a bug in a spawned civ?
     

    Attached Files:

  4. PPQ_Purple

    PPQ_Purple Techpriest Engineer

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    2,827
    Could be that you just ran out of RAM or something else. Try going back several turns and playing from there.
     
  5. Morphem01

    Morphem01 Chieftain

    Joined:
    Dec 22, 2005
    Messages:
    62
    Location:
    Thailand
    Getting exactly the same error here.
    Never had this problem before.
     

Share This Page