1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Scenario edit bug?

Discussion in 'Civ3 Conquests - Bug Reports' started by Mano3, Nov 12, 2003.

  1. Mano3

    Mano3 Chieftain

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    755
    Location:
    Soprano in Alabama
  2. Ekmek

    Ekmek on steam: ekmek_e

    Joined:
    Aug 7, 2002
    Messages:
    6,033
    Location:
    San Diego, California
    i had this to, make sure your pediaicons.txt has everything that you specified in the editor. It now has to be there first, I think.
     
  3. Mano3

    Mano3 Chieftain

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    755
    Location:
    Soprano in Alabama
    Ekmek,

    What do you mean? Can you show me an example?

    What's strange is that I used the editor to change and make existing units. You'd think it would update the pediaicons.txt automatically...
     
  4. warpstorm

    warpstorm Yumbo? Yumbo!

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    7,688
    Location:
    Snack Food Capital of the World
    No, the pediaicons.txt file has to be built by hand.,
     
  5. Mano3

    Mano3 Chieftain

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    755
    Location:
    Soprano in Alabama
    Warp,

    Whoa! I hope you're kidding... If that's so, then what's the point of the editor? Or, have I done something drastic to the basic game?
     
  6. warpstorm

    warpstorm Yumbo? Yumbo!

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    7,688
    Location:
    Snack Food Capital of the World
    No, not kidding. I would like if there was some automation there.
     
  7. Mano3

    Mano3 Chieftain

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    755
    Location:
    Soprano in Alabama
    Wow... you'd think Atari would mention that little tid bit somewhere? I bet there's a lot of novice Modders out there like me cursing up a storm as to why their scenario doesn't work! :)
     
  8. Mano3

    Mano3 Chieftain

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    755
    Location:
    Soprano in Alabama
    How do you edit the file? What exactly are the steps?

    HELP!!!!!
     
  9. warpstorm

    warpstorm Yumbo? Yumbo!

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    7,688
    Location:
    Snack Food Capital of the World
    There are good tutorials in the Creation and Customization Forums. It would be an injustice to the authors to not point you there.
     

Share This Page