1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Score ?

Discussion in 'Civ5 - Strategy & Tips' started by Eldaberry, Sep 23, 2010.

  1. Eldaberry

    Eldaberry Chieftain

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    8
    Is there a way to show the score, like in Civ 4 so you know how your faring against your opponents? I cant seem to find it in options if its there..:crazyeye:
     
  2. lymond

    lymond Rise Up! Hall of Fame Staff

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    18,479
    Score is on the diplo screen
     
  3. HamTard

    HamTard Chieftain

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    295
    Location:
    Canada
    Ya Diplomacy screen shows the score. They just didn't want to have a huge list of numbers covering the right side of the screen all the time.
     
  4. RD-BH

    RD-BH Human

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    818
    Location:
    Formerly: Missouri, USA
    The real question is, "Why can't I retire for score?"
     
  5. Shillen

    Shillen Chieftain

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    2,122
    Location:
    MA
    They need to modify the scores by difficulty level also. Right now a joke game I played on settler difficulty is my highest score in the hall of fame even though I've won on prince.
     

Share This Page