1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Seem to have a unique problem.

Discussion in 'Civ5 - General Discussions' started by Gohmerpiles, Dec 31, 2011.

  1. Gohmerpiles

    Gohmerpiles Chieftain

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    3
    So i have been looking over the civ 5 forums on various websites for a few days now. with no luck i still cant figure out the problem on my own, whenever i start up a mod game my unit interface bar on the bottom left hand side of the screen isn't visible. I only see a button that says more unit options, but when i click that it doesn't show any. Any tips on how to fix this would be appreciated.
     
  2. RonMar

    RonMar Chieftain

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    222
    Location:
    Rhode Island
    Maybe you should post in the forum mod section under the thread(s) with the mod(s) you are using.
     
  3. Gohmerpiles

    Gohmerpiles Chieftain

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    3
    it is for any mod not just a particular one it doesnt seem to matter if its directly from fireaxis i.e. "rise of the mongols" "lakes" "continents" or user made like the earth mods or dale kents
     

Share This Page