SevoMod 3

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by Sevo, Apr 16, 2006.

  1. C44

    C44 Chieftain

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    30
    Location:
    Switzerland
    I agree, Dale's work is awesome :)
     
  2. Grave

    Grave 1 Goat = 400 Horses

    Joined:
    May 5, 2002
    Messages:
    1,530
    Location:
    Louisiana
    Instead of integrating Dale's Combat Mod into SevoMod, why not just tweak it a little and make it an optional add-on? That way people who want Dale's mod can download it, and those who what traditional combat can just download SevoMod.

    This way everybody's happy! :)
     
  3. Arlborn

    Arlborn Legendary Noob

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    1,939
    So agreed :goodjob:
     
  4. mitrida

    mitrida Chieftain

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    23
    hi,

    the sevo mod work with italian language without problems or must install a fresh game in english version??

    thanks
     
  5. GIR

    GIR It'sNotStupidIt'sAdvanced

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    884
    Location:
    EU
    Jeha, Sevo is back, that is a very good news!!!

    Thats maybe the best solution, because i’m sure not everyone likes such drastic changes in the gameplay! But missels are a must have even in the standard Sevomod ;)
     
  6. ripple01

    ripple01 Emperor

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    1,253
    Location:
    New York City
    I'd like to take a moment and announce the release of an add-on mod I've been working on for Sevomod. This mod basically adds in the missing Civ Gold 2.0 civs, the Byzantine civ by Amra, an additional leader trait (Agricultural), reworked leader trait combinations, and a few other small tweaks. The link is:

    http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=183005

    Hopefully, the download link will be up shortly.

    Now back to your regularly scheduled Sevomodding...

    Cheers,

    ripple01
     
  7. mrgenie

    mrgenie King

    Joined:
    Feb 28, 2002
    Messages:
    830
    I agree totally, the whole mod should be included :) but, the optional integrating Dale as an add on would be a good solution.
    just make sure it's an add-on compatible with keldaths 5UU+GIR :)

    so we have 4great mods here which must synchronized in Civ Warlords
    1) the awesome great and greatest SEVOMOD
    2) the Keldaths 5UU
    3) the GIR
    4) the Dale combat mod

    keldath 5UU + GIR we already have as optional sevomod modification...
    so only Dale's is left :) Sevo, you already earned your eternal gratitude in the civ community, integrating this dale mod with yours(as optional) will make you immortal :)
     
  8. mitrida

    mitrida Chieftain

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    23
    when exit sevomod for warlords?
     
  9. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,943
    Location:
    israel
    mrgenie :)

    e and gir are waiting on sevo warlords, then i will immidiatly begin work,
    i already got my 3uu stand alone to go on warlords,
    its a pain in the @#$%^ to make all the files copmatible...its a lot of hours of work.... i predict that it will take a month or so to have sevomod and my and girs mod to warlords..
    meanwhile i will start an old project -
    5uu for amra lh mod for warlords.



    hey sevo

    i dont know if its a bug in sevo or yours,

    but the popup test to the uper left screen,
    always apear in a delay -
    somtimes a turn or so,

    like for example -
    border expand -
    the event already happend , and text apears,
    coverting to civic -
    somtimes it apears before,
    there is sirious desyc .

    also the text to the left low screen,
    of unit props, get stcked on a unit until you choose the exact one again.

    anyway - i got used to it by now... but still...
     
  10. Arlborn

    Arlborn Legendary Noob

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    1,939
    Hey Kel, you can disable them(as GIR said) or just press ctrl+tab and you will see the msgs of that turn after the msgs of the tech leak hehe :p
     
  11. simkodavid

    simkodavid Warlord

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    115
    Location:
    Israel
    A repeated question

    A problem with tech leak

    Tech leak to my understanding is related to foreign trade (as the pop-ups say), so how come that with closed borders towards all and mercantilism (no foreign trade) tech leak still happens ?

    Is tech leak a must regardless of traid ?
     
  12. mrgenie

    mrgenie King

    Joined:
    Feb 28, 2002
    Messages:
    830
    it is inconsistantly yes! i have techleak with 4 out of 17computer opponents.
    3of them i have open borders with, so i could follow it up to then..but then when my first tech leaked to the japanese? i just contacted them and never had any agreement with them ! no trade, no open borders, nothing..
    still tech leak..why? good question..
    I guess they have good spies! :p that's how i satisfy my thoughts about the leak hahaha
     
  13. Titule

    Titule Chieftain

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Messages:
    20
    This thread now has almost 2000 replies.
    Doesn't that qualify for an own thread-directory?
     
  14. pepoluan

    pepoluan Chieftain

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    94
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    Hi all,

    None of the links in the first post work for me. I mean, yes, it started to download, but my Internet link is crappy, and the links don't support resuming.

    I don't know how, but perhaps the mod can be transferred using sourceforge? I mean, TotalRealism can (downloading it right now).

    {p}

    PS: Or, PM me with a link that I can access for at least a week. Then you can delete the file when I'm done. That way, your server will not be burdened unnecessarily.
     
  15. Quetz

    Quetz The Tallest Lilliputian

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    663
    Location:
    Heavensent
    HI. I'm just posting because I would really love to try this mod, however I simply cannot play without Dale's Combat Mod anymore. I saw you were looking for thoughts on whether to add it or not, and I had to register so that I could put in my "aye" :p

    edit: Also, waiting for a Warlords release :p
     
  16. civ_king

    civ_king Deus Caritas Est

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    16,368
    :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: how dare u talk 2 sevo like that.
     
  17. Uncle Anton

    Uncle Anton Lighthorseman

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    613
    Location:
    Perth, Western Australia
    Dude, Chill. The post you're quoting is quite clearly in jest, and he's actually taking the p1ss out of the bloke who first called Sevo a noob. :)

    Good work on the mod Sevo... you're beating out Total Realism 2.0 imho at the moment. :)

    Originally asked a question about the add-ons, but I can see I posted in haste.... Nothing to see here... :)

    Cheers. :goodjob:
     
  18. mrgenie

    mrgenie King

    Joined:
    Feb 28, 2002
    Messages:
    830
    everyone is always free to use my server(accepts resuming)
    http://mrgenie.dyndns.org klick on the left side on the 2nd link:"file server"
    then you goto "sevo alternative"
    here you can DL sevomod new, old versions(dont know why anyone needs them, but i keep them as a reminder to the history of the best mod ever created) keldaths mod is here too as a 352MB package..including Sevo 3.1 + keldath..i recommend anyone using this DL since keldath/gir package is the best add on to sevo :)
     
  19. kodzi

    kodzi civ4_ww2:1939

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    108
    Location:
    Poland,EU
  20. Vehem

    Vehem Modmod Monkey

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    3,219
    I'd say that there is definitely a problem with leaks at the moment...



    No contact with Hatty at all at this stage of the game, yet leaks occurring in both directions on multiple techs.
     

Share This Page