1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

The East Indies

Discussion in 'Civ4Col - Mods and Files' started by CivLucas, Jun 22, 2009.

  1. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    Ok, so just the same but on an other site, like filefront?
     
  2. i_diavolorosso

    i_diavolorosso Prince

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    446
    Yep:goodjob:
    Filefront is ok btw
     
  3. drjest2000

    drjest2000 Prince

    Joined:
    Dec 8, 2001
    Messages:
    332
    Location:
    retired
    CivLucas here is the file with the civs I have added:

    East Indies Additions Mod Mod.rar -- 9.64 MB (10,111,410 bytes) -- hosted at FileFront

    Civs I have added:

    Hawaii - Leader: Kamehameha I (Animist, Prosperous)
    Madagascar - Leader: Radama I (Animist, Sophisticated *new trait*)
    Majapahit - Leader: Jayanegara (Hindu, Prosperous)
    Samoa - Leader: Titimaea (Animist, Gracious)

    On a different note, I notice that the TXT_KEY_TRAIT_AGRICULTURAL_SHORT is missing from the China Game Text file. I corrected it easily by adding:


    Code:
    	<TEXT>
    		<Tag>TXT_KEY_TRAIT_AGRICULTURAL_SHORT</Tag>
    		<English>Agr</English>
    		<French>Agr</French>
    		<German>Agr</German>
    		<Italian>Agr</Italian>
    		<Spanish>Agr</Spanish>
    	</TEXT>
     
  4. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    I added the link to the 1st post.
     
  5. Huayna Capac357

    Huayna Capac357 Deity

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    8,194
    Location:
    Boston, Massachusetts
    Awesome :goodjob:
     
  6. drjest2000

    drjest2000 Prince

    Joined:
    Dec 8, 2001
    Messages:
    332
    Location:
    retired
    very cool, thank you CivLucas! I also see that you've added some great new civs for 2.14 I am loving it! and the future aadditions all look fanatastic. I really love this mod *Important note: grossly inappropriate anime fan girl squee noises are NOT being made by the author*
     
  7. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    I'm happy to tell everyone that all the natives have been finished :D
     
  8. drjest2000

    drjest2000 Prince

    Joined:
    Dec 8, 2001
    Messages:
    332
    Location:
    retired
    I am downloading and playing 2.15 at once LOL Thanks for all your work, CivLucas! Dank U zeer!
     
  9. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    downloading and playing how? Graag gedaan ;)
     
  10. drjest2000

    drjest2000 Prince

    Joined:
    Dec 8, 2001
    Messages:
    332
    Location:
    retired
    playing on the giant map with all the civs I can manage LOL

    still, 18 minutes to complete download =(
     
  11. SunTzu_vs_Camus

    SunTzu_vs_Camus Chieftain

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    10
    I love this Mod and want to get it working correctly but alas I am not too gifted in coding dept.

    I'm embarrassed to ask...but I'm having some trouble (Tag errors for the new Civs) and was wondering do I just place the files in the correct folders or do I have to merge all the XML files for each Civ into the main game one (ie-CIV4CivilizationsSchema.xml)? Is it reading from the mods folder initially so I don't have to do that? I'm getting errors about the Tags of some of these new Civs that were added.


    Any help would be very much appreciated!
     
  12. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    I think putting the files in the stated folders should work, you do have to copy the maps over the existing ones:

    Step 1: Paste 'CIV4CivilizationInfos.XML in MODS/The East Indies 2.15/Assets/XML/Civilizations/
    Step 2: Paste the 3 maps in 'Extraciv's' in MODS/The East Indies 2.15/Assets/Modules/Custom Civilizations/

    Never paste anything in the Program files of Civilization, if that's wat you're asking, always in the mod's folder.
     
  13. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    I tried it out for myself and it's working fine. Keep in mind the Civ4...Infos.xml needs to be in XML and not in the Modules. And that you don't paste the "Esxtraciv's" map but the 3 maps in the "extraciv's" map.
     
  14. SunTzu_vs_Camus

    SunTzu_vs_Camus Chieftain

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    10
    When you say "Map"...do you mean "folder"?
     
  15. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    yes, sorry. 'Map' is dutch :mischief:
     
  16. Mizeren

    Mizeren Chieftain

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1
    Hey guys!

    I'm new here, and I'd like to ask a quick question. I try to start The East Indies from the shortcut folder, but the following message appears: "The drive or network connection that the shortcut "Civilization IV Colonization- East Indies .lnk" refers to is unavailable. Make sure the disk is proprely inserted or the network resource is available, and than try again".

    Any suggestions on how to fix this and run the game with the mod?
    I'd really appreciate any replies!

    Thanks!! :p
     
  17. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    Do you have two hard drives? Because then maybe the shortcut is leading to your Civilization folder in C:\ while on your pc it's actually in D:\ (or any other drive)?
     
  18. nutnut

    nutnut Budding Modder

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    489
    Location:
    Spain
    This mod looks absolutely amazing. You deserve an award for it.

    However, I'm running on version 2.15 (with the patch and the extra Civs addon) and the game crashes at the loading screen with no explanation as to what's wrong. Has anyone else had this problem and were they able to fix it?

    If it's important I'm running Colonization 1.01f on Vista.
     
  19. CivLucas

    CivLucas Governor-General

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    92
    Location:
    Nijmegen, the Netherlands
    I don't have Vista myself so I don't know if that's a problem. Did you have the problem without the patch? and without the civs addon?
     
  20. nutnut

    nutnut Budding Modder

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    489
    Location:
    Spain
    I've fixed it myself. Re-downloaded the mod and inexplicably, everything works now. It's an amazing mod.
     

Share This Page