1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Trading with natives

Discussion in 'Civ4Col - We The People' started by Gnomercy, Feb 24, 2019.

  1. Gnomercy

    Gnomercy Chieftain

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    44
    I am new to the Mod and I am finding the Natives have almost no goods for trade. For the most part they have less than 10 of a given resource. Is this by design?

    I have always enjoyed the native trading aspect. This makes it not really worth doing.
     
  2. ConjurerDragon

    ConjurerDragon Chieftain Supporter

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Messages:
    123
    Gender:
    Male
    Location:
    Rhineland-Palatinate
  3. Gnomercy

    Gnomercy Chieftain

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    44
    I do not... Thank you!
     
  4. Gnomercy

    Gnomercy Chieftain

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    44
    Sorry to be your new Problem Child. I have installed the upgrade and my natives still don't have anything to trade and their money never refreshes at all.

    If I understand correctly if I want to upgrade versions I just need the new DLL. If I am doing 2 plot cities do I need to install both the single and two plot DLL's?
     
  5. rah

    rah Warlord Supporter

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    6,490
    Location:
    Chicago
    I had a similar experience.
     
  6. Nightinggale

    Nightinggale Chieftain Supporter

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    3,986
    Could somebody provide a savegame where the problem is present in 2.7.1.1?
     
  7. Gnomercy

    Gnomercy Chieftain

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    44
    I resolved my problem. I had to uninstall every game related file from my PC and re-installed and everything seems to be working correctly.
     

Share This Page