1. Firaxis celebrates the "Asian American and Pacific Islander Heritage Month", and offers a give-away of a Civ6 anthology copy (5 in total)! For all the details, please check the thread here. .
    Dismiss Notice
  2. We have selected the winners of the Old World random draw and competition. For the winning entries, please check this thread.
    Dismiss Notice

turn does not finish - some kind of (ai-)loop?

Discussion in 'Civ4 - Legends of Revolution' started by Joey9, Feb 27, 2013.

  1. Joey9

    Joey9 Chieftain

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    18
    hiho,
    playing version Legends of Revolution v0.9.10 (latest i know of) with hannibal.
    when ending my turn the next never really starts - it seems that the game has not crashed as i am still able to move around the map and enter menu-entries. the mouse-pointer does not change back to normal but is shown as 'beeing busy'... i guess i encountered some kind of ai-loop.
    it would be nice if someone could verify this and maybe someone is able to fix the problem?
    i try to attach the save.
    thx in advance
    joey
     
  2. Imp. Knoedel

    Imp. Knoedel Simperator Knoedel

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    8,832
    Location:
    The cooler Germany
    I think 0.9.9b should be the current version, so I don't think I could even open it.
     
  3. Joey9

    Joey9 Chieftain

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    18
    hiho Imp. Knoedel,

    thx for your answer, you might have a look at phungus thread
    'Does anyone have LoR 1.9.9?':
    http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=466716
    where i posted a downloadlink
    http://www.gamefront.com/files/user/joey9

    as there is a comment of you in that thread as well i guess you decided to stay with the ...9b-version :)
    for now i had only one blue screen and the posted 'loop?'-problem with the version i am using.

    maybe someone else uses the same version that i use and could test the issue - else it is likely that the issue might just be a problem on my side (wrong config or driver or...).
    so thx again for your comment, be fine and greets!
    joey
     
  4. Joey9

    Joey9 Chieftain

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    18
    really no one uses v0.9.10 and wants to test the save? oh - I am so depressed :-(
     
  5. Imp. Knoedel

    Imp. Knoedel Simperator Knoedel

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    8,832
    Location:
    The cooler Germany
    Well soz, but I play my own modmod based on 0.9.9b .
     

Share This Page