1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Unable to start game with modded civs.

Discussion in 'Bug reports' started by Laze, Aug 31, 2017.

  1. Laze

    Laze Chieftain

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Messages:
    73
    I got myself a new computer, and have installed all the mods yet again. All the mods following this one, and all of JFDs civs. Still, I have the same problem. I set up a game, press start, and the game exit to main menu again. (a black screen with "start game" comes up first) I have tried a lot of different stuf, but cant get it to work. Its frustrating as hell...
     

    Attached Files:

  2. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    7,119
    Location:
    France
    Can you start a game with all the civ mods and YnAMP disabled ?
     
  3. Laze

    Laze Chieftain

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Messages:
    73
    Hm.. No. That was strange.
     
  4. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    7,119
    Location:
    France
    Try without Germany, the logs show an error when loading GermanyHitler_GameText_Fr.xml because one of the text tag is already defined (by another mod/files ?)
     
  5. Laze

    Laze Chieftain

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Messages:
    73
    Germany and Soviet mods are the problem I think. Tried out one at the time, and all the rest worked. I will try to download those two again.
     
  6. Laze

    Laze Chieftain

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Messages:
    73
    Now they all work. I think there was some problems with the Steam-subscribtions.
     

Share This Page