1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Unit Production increased dramatically

Discussion in 'Civ5 - General Discussions' started by GreatMontezuma, Oct 30, 2012.

  1. GreatMontezuma

    GreatMontezuma Chieftain

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    19
    Location:
    California, Usa
    I want a mod which increases the production of units to like 2 turns or 3. 3 would be good because i love having wars and etc. does anyone know a mod?
     
  2. OneOfOldiest

    OneOfOldiest Chieftain

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    19
    Location:
    Zagreb, Croatia
    You can use Ingame editor, just pop up one or more engineers and make manufactories. Manufactories can raise production on desired level.
     
  3. Shurdus

    Shurdus Am I Napoleon?

    Joined:
    Feb 24, 2004
    Messages:
    2,301
    Location:
    Settle in place
    But that way you need to do this every game and for all players. And then you need to see the map you are playing on. Not a good idea at all...
     
  4. GreatMontezuma

    GreatMontezuma Chieftain

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    19
    Location:
    California, Usa
    I want a mod bascially only for units i don't want great engineers becuz myself I always have so much gold per turn and so much production and other civilizations suck at production and i can beat them with like 5 units since i am good at wars. So to make it fair i want a mod which creates all units to 3 turns to be produced
     
  5. Socratatus

    Socratatus Emperor

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    1,636
    All your threads just seem to want to cheat your way through the game.
     
  6. GreatMontezuma

    GreatMontezuma Chieftain

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    19
    Location:
    California, Usa
    I play on king difficulty and when i become to power they cant stop me and run out of units really fast so i want everyone to be able to make units really quick t atleast try n stop me cuz its no fun when i can just wipe out another civilization without a big fight.
     
  7. Karmah

    Karmah King Supporter

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    945
    seems to me like what you actually want is to increase the difficulty level :)
     
  8. GreatMontezuma

    GreatMontezuma Chieftain

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    19
    Location:
    California, Usa
    Now that you mention it. It seems very obvious but to scary to go to the next level. When i went to king i was scared to crap about how powerful they were going to be.(How they cheat)
     
  9. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    ^^^^^
     
  10. Genghis.Khan

    Genghis.Khan Person

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    934
    Location:
    Somewhere
  11. Genghis.Khan

    Genghis.Khan Person

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    934
    Location:
    Somewhere
  12. GreatMontezuma

    GreatMontezuma Chieftain

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    19
    Location:
    California, Usa
    Thank You!
     
  13. Hustapha Thool

    Hustapha Thool Warlord

    Joined:
    Apr 30, 2003
    Messages:
    234
    Something seems very convenient here Great Khan
     

Share This Page