1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

[UNIT] Vampire Swordsman

Discussion in 'Civ5 - Unit Graphics' started by Murphy613, Feb 28, 2014.

  1. Murphy613

    Murphy613 Chieftain

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    483
    A Vampire Swordsman, converted from a Civ IV Fall From Heaven unit. Contains 2 versions, one with a shield and one without. Most of the work was done by Wolfdog. Deliverator's tutorial was a huge help in the part that I did. Uses Swordsman animations. Download Here

    I'd like a Firaxian icon to go with this great unit. Can anyone make one for me?
     
  2. ispanets

    ispanets Chieftain

    Joined:
    Apr 1, 2013
    Messages:
    135
    Location:
    Moscow
    Great! Thank you very much!
     
  3. Civitar

    Civitar Adventurer

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    1,507
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    These are brilliant...
    Could you recolor one to have red armor? I intend to use these as Vampire heroes for my Warhammer Fantasy mod.
     
  4. Murphy613

    Murphy613 Chieftain

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    483
    I don't know how to recolor units, but I have no problem with you or anyone else recoloring this.
     
  5. Civitar

    Civitar Adventurer

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    1,507
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    Thanks! Only problem is I can't seem to use Nexus. I'll check out some tutorials and see what I can do.

    Hopefully, Vlad von Carstein is on the way!:mwaha:
     
  6. Ekmek

    Ekmek on steam: ekmek_e

    Joined:
    Aug 7, 2002
    Messages:
    6,045
    Location:
    San Diego, California
    recolor is just reassigning what texture to use in nexusbuddy
     
  7. Civitar

    Civitar Adventurer

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    1,507
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    And how do I do that? I know I can change the dds in the resource folder, but IDK how to add texture to units. I only got Nexus Buddy, Blender, and Granny today.
     
  8. Ekmek

    Ekmek on steam: ekmek_e

    Joined:
    Aug 7, 2002
    Messages:
    6,045
    Location:
    San Diego, California
    you can edit a dds with gimp or if you PSP. I heard paint.net too.. Or just post the dds here someone will get to it!
     
  9. Nutty

    Nutty Chieftain

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    3,148
    Gender:
    Male
    Location:
    Orange County, California, U.S.A.
    Note that the first post should read "one with a shield and one without."

    Civitar and anyone else interested:
    Attached are a couple of reskins (for both the regular and shieldless version); one with red armor (and paler skin), and another with teamcolor armor. I've also included a couple of replacement textures; the diff fixes a seam error, and the sref can be used for both the reskins and the originals (note the original sref is blank).
     

    Attached Files:

  10. Murphy613

    Murphy613 Chieftain

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    483
    Thanks for pointing out the shield mistake. I can't believe I missed that. What's the point of a swordsman without a sword?
    Also, thank you for posting the reskins. They look great, and I hope know people will like them. But what do you mean by 'seam error'?
     
  11. Nutty

    Nutty Chieftain

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    3,148
    Gender:
    Male
    Location:
    Orange County, California, U.S.A.
    There is a patch of skin color where the skirt comes together on the model's left side.

    [I also made some tweaks to the face that no one will be able to see.]
     
  12. Murphy613

    Murphy613 Chieftain

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    483
    Is it okay if I add your replacement textures in the mod?
     
  13. Nutty

    Nutty Chieftain

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    3,148
    Gender:
    Male
    Location:
    Orange County, California, U.S.A.
  14. Murphy613

    Murphy613 Chieftain

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    483
    Thanks.:) I have added them and updated the mod info accordingly.
     
  15. Civitar

    Civitar Adventurer

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    1,507
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    Hey Murphy, do you mind if I add your Vampires to my Undead Unit Pack? I had intended to do my own but they'd have ended up looking practically identical to yours anyway.
    I'll also use the body to make Vampire Knights...
     
  16. AW Arcaeca

    AW Arcaeca Deus Vult

    Joined:
    Mar 10, 2013
    Messages:
    2,958
    Gender:
    Male
    Location:
    Operation Padlock ground zero
    I'm going to assume the answer would be yes, because:
     
  17. Civitar

    Civitar Adventurer

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    1,507
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    Yeah, but I'm not adding it to a mod... just putting it in with a collection of my own units.
     
  18. Murphy613

    Murphy613 Chieftain

    Joined:
    Nov 18, 2012
    Messages:
    483
    Sure, go ahead. I uploaded it to be used in mods.
     
  19. Civitar

    Civitar Adventurer

    Joined:
    Mar 23, 2014
    Messages:
    1,507
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    Thanks Murphy! Glad to see you're still around on occasion.:)
     
  20. bouncymischa

    bouncymischa Synthetic Genie

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    1,537
    Location:
    In a bottle
    Undead Unit Pack? Oooo, 2spooky4me~
     

Share This Page