Updating BUG in Wild Mana to latest version?

Discussion in 'Wildmana Modmod' started by ilidiankid, Jul 24, 2010.

  1. ilidiankid

    ilidiankid Chieftain

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    24
    Hi guys, I just wanna ask if it's possible to update BUG in Wild Mana to a newer version without causing troubles? I really need the Tooltips in BUG 4.2 that when you hover over the Food or Production or Commerce icon in the City Screen it would tell you how a new building few affect them (like if I haven't built Herbalist yet it would show "Herbalist: +1 Health").

    Thanks for reading :)
     
  2. ilidiankid

    ilidiankid Chieftain

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    24
    Anyone knows? Please?
     
  3. tesb

    tesb Emperor

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    1,593
    only sephi knows and he was not on for a couple of days. i don't have a clue what his plans are concerning this, i guess you have to wait until he is back.
     
  4. Sephi

    Sephi Deity

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    2,941
    It is possible, but it is very difficult. The Tooltips sound more like a Feature from BULL than BUG. Might take a look at it.
     
  5. jrandrew

    jrandrew Warlord

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    129
    Location:
    L.A.
    Just my 2 cents, this would be awesome. I'd love to see some of the newer BUG and BULL features. Unfortunately mostly beyond my coding abilities, particularly BULL.
     
  6. Hansebenger

    Hansebenger KingKäs

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    39
    Maybe it's the right thread to post this:
    When I'm playing WildMana the message "Press CTRL+ALT+O for BUG Mod options" over the interface does not dissappear and pressing CTRL+ALT+O does not bring up the Bug Mod options screen.

    What can be the reason ?
    (I have a german computer/windows/keyboard but WildMana is set to English in options)
     

Share This Page