ViSa Maps

Discussion in 'Civ4 - ViSa Modpack' started by TAfirehawk, Jan 27, 2007.

  1. TAfirehawk

    TAfirehawk WoC Team Manager

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    2,326
    Location:
    Florida
  2. TAfirehawk

    TAfirehawk WoC Team Manager

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    2,326
    Location:
    Florida
  3. TAfirehawk

    TAfirehawk WoC Team Manager

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    2,326
    Location:
    Florida
    Reserved for future
     
  4. blipadouzi

    blipadouzi Warlord

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Messages:
    103
    Location:
    Montreal, Canada
    The Earth map (4th in the list) is a broken link.

    Edit: looks like the links been fixed...thanks.
     
  5. AlexTheTall

    AlexTheTall Chieftain

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    92
    Question about the earth map?

    Is it possible to take a "recent" civilization???
     
  6. TAfirehawk

    TAfirehawk WoC Team Manager

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    2,326
    Location:
    Florida
    You would have to ask the map maker....the ViSa Team has nothing to do with these.
     
  7. Morfydd

    Morfydd Warlord

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    211
    Location:
    Indiana, USA
  8. Bastian-Bux

    Bastian-Bux King

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    795
    Well, with ViSa_v3 hanging over our heads, here it is, the first ViSa_v3 map:

    Europe, Tiny (40*40), 27 civs

    Its an adaption of part of Genghis Kais Giant Earth map. Enjoy.
     
  9. biship

    biship Warlord

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    187
    Is smartmap perchange included or will someone have to adapt it for 3.0?
     
  10. Bastian-Bux

    Bastian-Bux King

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    795
    There is a ViSa smartmap afaik.
     
  11. Bastian-Bux

    Bastian-Bux King

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    795
    And here the European map again, with only one important change:

    - 3 plot city radius

    To accomodate for this severall starting points had to be moved:

    Austria moved 1 W
    Byzanz moved 1 SE
    France moved 1 E
    Greece moved 1 SW
    Russia moved 1 N
    Troy moved 1 S
    Ukraine moved 2 E

    This way all 27 civs can found at least their starting town ^^.
     
  12. konserw

    konserw Chieftain

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    4
    Location:
    Poland, Silesia
  13. rockinroger

    rockinroger WoC Team Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,312
    Location:
    Overland Park, Kansas
    @konserw, try the 2 maps by bastian they work i just tried both the 2 plot and 3 plot ones. as for the other i dont think they work yet for visa 3 or ask the creators.
     
  14. Bastian-Bux

    Bastian-Bux King

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    795
    Most of the linked maps are from me. And no, they don't work for ViSa 3 yet.

    Atm I'm testplaying the two Europe maps to get a feel for the flow. So any feedback is extremely welcome. Once I polished this Europe map (its basically the same map, with just some civ shuffling to accomodate for the 3-plot cityradius), I'll go on with more of this maps, till I filled the whole Giant Earth map.
     
  15. Preytor

    Preytor Warlord

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    116
    Location:
    Canada
    any luck on an earth map for ViSa 3? :)
     
  16. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,780
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    OK i made a new version of the old map of Earth, for V3, but i do not have any starting points or extra(new) resources on it, what do you want me to do??

    EDIT: Just re-did, Bastian-Bux, (17 starting civs) earth map above for version 3 also, if anyone wants that?? Hope he doesnt mind??
     
  17. Bastian-Bux

    Bastian-Bux King

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    795
    I don't mind. ^^

    Oh, as information to players: it seems MrGenie played his own april fools joke. In my current game everyone and his granny hates the duchies. ^^ For a moment I thought I was playing Total Realism. :D
     
  18. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,780
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
  19. TAfirehawk

    TAfirehawk WoC Team Manager

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    2,326
    Location:
    Florida
    Thanks guys, putting links in first post :)
     
  20. Preytor

    Preytor Warlord

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    116
    Location:
    Canada
    Thx for those maps. :)
    What is the second one like? Do Civs or resources spawn in correct locations?

    I'm can't wait for the Earth I talked to Bastian-Bux about.
    The Civs and resources spawning in the correct locations and what not.
     

Share This Page