1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

What's your highest city population?

Discussion in 'Civ3 - General Discussions' started by Shockwave, Jan 16, 2002.

  1. Shockwave

    Shockwave Evil Decepticon

    Joined:
    Jan 10, 2002
    Messages:
    68
    Location:
    Scotland
    Well I'm still ticked off that cities have to wait till the modern era to get over a million population :( (should have made sanitation in the industrial and halt citys at 19, then hospitals in modern era for unlimited)

    Pitifully my largest city has been......... 26 :( Yours?
     
  2. Heimdall

    Heimdall Chieftain

    Joined:
    Jan 15, 2002
    Messages:
    22
    Location:
    Kaiserslautern / Germany
    Some 38 I guess...

    Was a city surrounded by grasslands only and I irrigated them all just to see how large that city will grow... so it was at 38 and still growing when the game ended (won by Culture ;))

    But I guess if that you can grow a city to well over 100 if you do have enough workers to do the task :D
     
  3. pagh80

    pagh80 Warlord

    Joined:
    Nov 25, 2001
    Messages:
    276
    Location:
    Denmark
    look at this city! :D





     
  4. cafka

    cafka Working Class Hero

    Joined:
    Nov 26, 2001
    Messages:
    57
    Location:
    Örnsköldsvik, Sverige
    pagh80, we can't see images on your local harddrive. ;)
     
  5. BigSac

    BigSac Chieftain

    Joined:
    Jan 16, 2002
    Messages:
    1
    Location:
    Western Kentucky
    I've had size 41 cities.
     
  6. Psychlone

    Psychlone Architect of Aggression

    Joined:
    Dec 1, 2001
    Messages:
    237
    I once had a city hit 38 pop, it was at a T river section, lots of floodplains. Produced worth doodly squat, tho.

    My typical cities are in the 28-32 size range near end game, because i emphasize toward production, so I'll have mines on some grasslands still.
     
  7. Cantankerous

    Cantankerous ...but I do know Shinola

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    601
    Location:
    Texas
    Had a city up to 39 once. It straddled two rivers that were lined with flood plains. The rest of the city tiles were desert though.

    People in that city were making babies at an alarming rate. Must have been why the shield production was so atrociously low. :groucho:
     
  8. Ohwell

    Ohwell Deity

    Joined:
    Nov 14, 2001
    Messages:
    5,586
    Location:
    Bringing enlightenment to you
    I saw a 43:eek:

    It had 6 flood plains, 1 desert, 8 grassland, 2 hills, and 4 plains. There were 4 wheats, and a cow. It was built on a grassland.

    :eek: It wasn't mine!
     

Share This Page