1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

[Vanilla] (Win 7) No city info on map after pre R&F patch

Discussion in 'Civ6 - Bug Reports' started by adajaga, Feb 7, 2018.

  1. adajaga

    adajaga Chieftain

    Joined:
    Jan 31, 2017
    Messages:
    11
    No mods.
     
    Last edited: Feb 7, 2018
  2. adajaga

    adajaga Chieftain

    Joined:
    Jan 31, 2017
    Messages:
    11
  3. adajaga

    adajaga Chieftain

    Joined:
    Jan 31, 2017
    Messages:
    11
    Note: this is a Win 7 specific problem. I just upgraded my machine to Win 10 and there is no problem.

    Also, in the Win 7 clicking on the bottom right bubble ('fill policy slot', 'production' , etc) did nothing. On Win 10 it works as intended.
     
  4. _amaroid

    _amaroid Chieftain

    Joined:
    Oct 25, 2014
    Messages:
    8
    I'm not sure of that, since I am running windows 10 and am experiencing the same bug
     

Share This Page