1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

XML document cannot contain multiple root

Discussion in 'Civ5 - Creation & Customization' started by Aidence, Nov 24, 2013.

  1. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    Please help, I don't know what to do. And please be detailed.
     
  2. Nutty

    Nutty Deity

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    3,178
    Gender:
    Male
    Location:
    Orange County, California, U.S.A.
  3. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    Whenever I do that it says 'Did not expect </GameData>.
     
  4. ante185

    ante185 Chieftain

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    56
    And you're sure you only have One <GameData> and ONE </GameData> and if you are 110% then check if you spelled it wrong and with the right cases (As it is case sensitive, remember that!)
     
  5. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    I got it to not say 'Did not expect </GameData>', but I still haven't fixed the multiple roots part. And I'm sure that I only have one <GameData> and one </GameData>.

    *EDIT* I also have 4 multiple root errors.
     
  6. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,441
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    Trying to guess what you may or may not have done based on your descriptions is nigh on impossible. Please zip your mod (the one in the MODS sub-directory, not the ModBuddy project) and attach it to your post so we can read the actual files.
     
  7. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    Uhhh.... How? I know the MODS sub-directory, but how do I attach the file?
     
  8. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,441
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    "Go Advanced" and "Manage Attachments"

    And not one file, but the zip of the entire mod (at a minimum TWO files, the .modinfo file and the .xml file)
     
  9. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    I have 5 .xml files, so I'll just post the mod info.
     
  10. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,441
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    No, zip ALL 6 files and attach them. That is, the complete mod, not just parts of it.
     
  11. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    There. I hope this helps.
     
  12. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,441
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    Where?
     
  13. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    I don't think I need to fix the errors, I'm pretty flipping sure I need .Lua.
     
  14. snarko

    snarko DLLer

    Joined:
    Dec 9, 2003
    Messages:
    1,512
    Location:
    Sweden
    Most errors in XML files causes the entire file to fail to load. Lua will not solve that. If you have XML errors that are caused by your mod you must fix them for your mod to work. Some errors in the logs are not caused by your mod, see the enable logging link in whoward69's signature above on how to know which ones are and which ones aren't.
     
  15. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    Okay, and I can't find out how the heck to post files. So I guess I'm kinda screwed.
     
  16. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,441
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    2nd link in my sig
     
  17. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    There.
     

    Attached Files:

  18. AW Arcaeca

    AW Arcaeca Deus Vult

    Joined:
    Mar 10, 2013
    Messages:
    2,965
    Gender:
    Male
    Location:
    Operation Padlock ground zero
    You know you can zip them all into 1 .zip folder, right?

    A couple of notes:
    In KoJText - for the spy names, if the spy is masculine you don't need <Gender>masculine</Gender>, since the game assumes that all names are masculine. So you do need that for feminine names, but not masculine.

    In LeaderBaldwinIV - There's absolutely nothing, so we don't need to look at this...

    In Units - Looks good on first glance...

    also nothing in baldwinmusic...

    nothing in CivKoJ (maybe the code just isn't rendering or something?)...

    We don't need to see empty files. I assume you were doing this in ModBuddy? The program tells you not only what error it found, but what file it's in and even which line of coding.
     
  19. Aidence

    Aidence The Archduke

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    224
    Gender:
    Male
    It says XML cannot contain multiple root level elements. Would that make the mod not work?
     
  20. AW Arcaeca

    AW Arcaeca Deus Vult

    Joined:
    Mar 10, 2013
    Messages:
    2,965
    Gender:
    Male
    Location:
    Operation Padlock ground zero
    Yeah, the game would crash. But what file does it say the error is in?
    To be clear, this is what the bottom left corner of ModBuddy should say if you have this error:
     

    Attached Files:

Share This Page